Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Ekspertiz Sonrası Araç Sorunları Ve Masraflar Hakkında Şikayet

18 Ocak 2024 13:23

Merhaba, 02.01.2024 tarihinde Yozgat'taki firmanızdan aracım için full paket ekspertiz yaptırdım. Bana aracın ekspertizini yaptırdıktan sonra firma sorumlusu, araçta motor ve şanzıman olarak hiçbir sorun olmadığını aktardı. Ben de firmanıza güvenerek aracı aynı gün satın alarak Kahramanmaraş'a geldim. Geldiğim günün akşamı aracın şanzımanından ses gelmeye başladı. Ertesi gün sanayiye giderek baktırdığımda kavramasının bozuk olduğu belirtildi ve değişimini sağladım. 2-3 gün öncesine kadar aracım normal seyrinde giderken turbo kilitlendi ve yine aracımı sanayiye götürerek baştan turbo yapıldı. Firmanıza güvenerek aldığım aracımı 16 gündür sanayiye gitmekten kullanamadım ve toplamda 40 bin TL'ye yakın masraf yaptım. Otomobil ekspertiz raporundan bu masrafların karşılanmasını talep ediyorum.

18 Ocak 2024 14:13 (Şikayetten 50 dakika sonra)
18 Ocak 2024 14:59

Merhaba, aracı alırken 3 arkadaşım ile gittim aracın raporunu bize açıklayan kişi araçtaki sorunların ciddi bir sorun olmadığını bize iletti defalarca şanzımanda ya da motorda sorun var mı diye sorduğumuzda ise herhangi ciddi bir sorunun olmadığını bize aktardı

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 23:18
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:39
Ekspertiz Raporundaki Büyük Hata: Motor Geçmişi Gizlenen Araç
Hayri sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 22:20

Otorapor Ekspertiz Raporu Sonrası Şanzıman Sorunu