22 Temmuz 2023 17:46

Öncelikle bu zamana kadar hiçbir firmayı dijital ortam şikayet edecek kadar agresif olmamıştım ancak burada söz konusu insan sağlığı olduğu için bunu dile getirmek istiyorum.

21.07.2023 tarihten Kayışdağı Oto Rapor tarafından alacağım aracın 2.250 ₺ karşılığında Silver Plus Paket eksper işlemleri yapıldı. Detaylı raporlar elimde mevcuttur.
Ben bu eksper raporu sonucunda aracı satın aldım. Ancak bugün aracın rutin bakımlarını yaptırmak için servise götürdüğümde araç lastik durumu iyi denmesine rağmen aracın ön lastiklerinde resimleri paylaşacağım derecek yırtık olduğunu gördük. Oto Rapor ile iletişime geçtiğimizde söylenen şey biz aracın iç lastiğine bakmıyoruz şeklinde bir açıklama oldu neden dediğimde bu pakette bunlara detaylı bakılmıyor denildi.

Şimdi tek sorum şu 2.250₺ ödediğim eksper işleminde lastiklere bakılmıyorsa neye bakılıyor. Ben o araçla dün 200 km yol yaptım bir kaza olsaydı bunun sorumlusu kim olacaktı. Bu kadar ucuz mu oldu artık gerçekten insan hayatı.

Ve en kötüsü de sanki hiçbir şey olmamış gibi olayın basite indirgenmesi nereye kadar gitmem gerekiyorsa gideceğim. Paketiniz filan umurumda değil paketlerinizi yeniden revize etmek zorundasınız siz bedava bu işi yapmıyorsunuz bunun karşılığın 45 dakika da 2250₺ para kazanıyorsunuz.
Bunun sorumluluğundan bu şekilde kurtulamayacağınız size bir şekilde anlatacağım.

24 Temmuz 2023 17:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Selamlar, Seçmiş olduğunuz ekspertiz paketi iç Kondisyon ekspertizi ve dış Kondisyon ekspertizi kontrollerini içermemektedir. Şikayetinizi araştırılmak üzere ilgili birimlerimize aktarıyoruz. En kısa zamanda konu araştırılacak ve tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

24 Temmuz 2023 17:51

Merhabalar, Seçmiş olduğum pakette lastik kontrolü yoksa bunun belirtilmesi gerekiyor raporda lastik durumu iyi yazıyor. İç kontrolleri yapılmamıştır yazmıyor. Ayrıca ben sizin raporunuza istinaden bu arabayı aldım. Aracın altına bakıldı bariz yırtık olan lastik görüldüğü halde pakette olmadığı için iyi mi yazılıyor durumu anlamadım. Şimdi beni bayiniz aradı ve belki sizde olmuştur biz baktığımızda göremedik şeklinde şeyler söyledi. Lastiklere dıştanda içtende bakıldığında iyi yazılma ihtimali yok! Lastik durumu raporda iyi yazılmış lütfen bu hususu dikkate alın orta yazılmamış.

Otorapor Gerçekten Kötü Bir Ekspertiz

01 Nisan 2024 17:57
Otorapor Gerçekten Kötü Bir Ekspertiz
İdris sonuçtan hiç memnun değil

İdris
19 Haziran 2023 16:07
Oto Rapor Ekspertiz Yanlış Bilgi
Oto Rapor Ekspertiz Yanlış Bilgi
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 10:03

Serkan
12 Kasım 2024 14:32
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 13:11