Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Yanıltıcı Araç Ekspertiz Hizmeti

14 Ekim 2024 10:50

Ankara Emek Oto Rapor isimli firmaya 11.10.2024 Cuma günü, kendim il dışında olduğum için almak istediğim aracı ekspertize gönderdim. Full paket olanı tercih edip her şeyine baktırmak istedim. Araca baktıktan sonra bana telefonla dönüş yapıp sıkıntılı olan ve olmayan durumları anlatmak istediklerini söylediler. Sıkıntısız olarak aracın kliması orta düzeyde, lastikler orta seviyede şeklinde bilgi verdiler. Cumartesi günü ekspertiz bilgilerine güvenerek Ankara'ya gittim. Aracın sağ ön lastiğinde yaklaşık 10 cm parçalanma var ve aracın kliması soğutmuyor. Bu durumu anlatmak için eksperi aradım. 'Buraya geldiği zaman aracın lastiğinde sıkıntı yoktu, yolda yarılmış olabilir' dedi. Klima hiç soğutmuyor dedim. 'Biz orta seviye yazdık, sizin ona baktırmanız lazım' şeklinde konuştu. Ben 5450 TL ücret ödedim, bu nasıl bilgi verme, nasıl araç inceleme şeklidir diye sorduğumda 'Ağzımı bozdurma benim, seninle anlaşamıyoruz' deyip suratıma telefonu kapattı. Siz kim oluyorsunuz da tehdit ediyorsunuz? Parayı alıp müşteriyi çekene kadar 'abicim abicim' diyorlar. Ücret alıp iş bittikten sonra ilgi alaka sıfır. Burayı merak edip okuyan varsa oraya gitmeyi aklının ucundan geçirmesin. Ben mecbur kaldım. Sizin de paranız boşuna gitmesin. Saygısız, ilgisiz insanlar. Tehdit ederek de kendilerine bir anlam yüklemeye çalışıyorlar. Orası da ayrı bir kafa yapısı. Satıcıyı mı tanıyorsunuz yoksa elemanlarınız mı araç incelemesinden anlamıyorlar? Kısacası Ankara Emek Oto Rapor pişmanlıktır. Bir daha aracına bedava bakacağız deseler kapılarının önünden geçmem. Tehdit konusunu da ayrı şikayet edeceğim.

14 Ekim 2024 16:46 (Şikayetten 5 saat sonra)
19 Ekim 2024 20:12

Lastiklerin parçalanmadığını neye göre beyan ediyorsunuz kanıtınız nerede. Gönderin kamera görüntülerini o zaman bakalım gorelm hep beraber. Firmanızın kameraları mevcuttur. Ayrıca çalışanınızın ağzımı bozdurma benim diye tehdit edip suratıma telefon kapatmasına savunmanız nedir. Bekliyoruz

19 Ekim 2024 21:40

Ayrıca iftira olmadığını resimlerden de göreceğiz bu lastik konusunda elimde kanıtlarım mevcut. Satıcıyla sizin mesajınızdan sonra tekrar iletişime geçtim expere gitmeden önce sağ on lastikte parçalanma mevcut olduğunu kendisi için kullanmasında bir problem olmadığını söyledi. Elimde onun mesajları da var. Bir de akü orta sevide demişsiniz araç çalışmadı akü takviyesi yaptık. Ustaya gittim akü bitik dedi. Bütün bunlara kanıtlı cevabinizi da buraya yazın herkes görsün. Aküyü takviye ederek çalıştırdığımı da sanayiden kanıtlarım. Orta seviye akü nasıl oluyor da bitik çıkıyor araç çalışmıyor.?

21 Ekim 2024 11:11
24 Ekim 2024 17:13

Aynı mesajı iki defa atınca çözüm bulmuş olmuyorsunuz. Farklı kullanıcılara da aynı davranışlarda bulunulmuş. Benim elimde lastiğin parçalanmış olduğunun resimleri ve aracı satin aldığım kisinin lastik bendeyken zaten bu şekildeydi benim kullanmama engel olmadığı için değiştirmedim dediği kayıt dahi mevcut. İsterseniz satıcının numarası sizde vardır kendisine ulaşıp teyit edebilirsiniz. Numarası yoksa ben vereyim öğrenin kendiniz. Aracın aküsünün bitik ve aracın çalışmadığının videosu ve de klima kompresörünün orta seviyede olduğunu belirttiğiniz kayıtlar mevcut. Cevabiniz tekrardan Savcılık şikayeti mi olacak. Hakli olduğum konuda geri atim atmayacağım. Bekliyorum elimde her türlü kaydım mevcut. Bakalım beni itham ettiğiniz yalan beyan mi yoksa hatanızı kabul edip eksik kontrol mu. Kim hakli çıkacak göreceğiz

Ekspertiz Sonrası Aracımda Ciddi Arıza Ve İlgisizlik Yaşadım

Gökhan
09 Temmuz 2025 23:06
Umit sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 17:50
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:39

Şahin