Keramettin sonuçtan memnun

Otopratik 20 Gündür Parça Temini İçin Bekletiyorlar.

01 Eylül 2023 17:14
Keramettin'in Teşekkür Mesajı
“Firma adına benimle iletişim kurarak çözüm sağlayan yetkili Beyefendiye teşekkür ediyorum.”

Aracımın ön takımlarından ses gelmesi üzerine aracımı 11 Ağustos 2023 tarihinde Otopratik Sivas Şahsa Otomotive götürdüm. Serviste yapılan test sürüşü ve arıza tespitinden sonra değişmesi gereken parçaların listesini çıkardılar ve kendi depolarından temin edip en geç 15 Ağustos Salı günü aracımı servise çağıracaklarını belirttiler. Salı günü öğlene kadar arayan olmayınca ben arayıp sordum. Parçaları temin için bize bir gün daha süre verin dediler. Tamam dedim. O gün bugün bekliyorum hâlâ arayacaklar. Bugün 1 Eylül 2023 te ben aradım, bana malzemecilerden dönüş olmadığını söylediler. İnternette ve sıradan parçacılardan benim bile bulabileceğim parçaları her nedense temin edemediler. Ayrıca nezaketen de olsa bir arayıp başka yere bakın, temin edemiyoruz vs hiçbir bilgi vermediler. 20 gündür beni beklettiler. Kurumsal bir firma olması sebebiyle her ihtiyaç duyduğumda aracımı götürdüğüm bu firmaya artık aracımı götürmem beklenemez tabii ki. Neyse ki bu süre içerisinde mevcut arızalar sebebiyle herhangi bir kaza yaşamadık.

06 Eylül 2023 09:40 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz sizinle irtibata geçmiş ve gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Her türlü soru ve sorununuz için ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

14 Eylül 2023 16:09

Ercan sonucu yetersiz buldu

8 Günlük Servis Süresi Ve Çözülmeyen Sorunlar

31 Ekim 2024 14:38
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Auto King'TEN Hasar Kaydı Dosyası Açtırmayın!

Özgür
14 Mart 2024 10:06
Auto King'TEN Hasar Kaydı Dosyası Açtırmayın!
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 16:57
Mehmet sonuçtan çok memnun

22 Şubat 2025 16:52
"Kurumsallığın gereğini yerine getirdikleri için teşekkür ederim."
Mehmet sonuçtan memnun

03 Haziran 2023 00:27
"Otopratik Siirt şubesiyle bir ay boyunca tüm girişimlerime rağmen uzlaşma sağlayamadım. Bridgestone bölge sorumlusuna teşekkür ediyorum 2 günde sorunu çözdü. Problemin kaynağının şube yetkilileri olduğunu anladım. Marka değerine zarar vermemesi için isim hakkı verilirken dikkat edilmesi gerektiği görüşündeyim."