18 Kasım 2023 19:25

7 Kasım 2023 tarihinde otomarketcin den Instagram aracılığıyla WhatsApp üzerinden Fiat Egea aracıma bodykit seti siparişi verdim. 17 Kasım 2023 tarihinde siparişlerimi saat 17.40 civarlarında kargo şirketinden siparişimi aldım. Eve geldiğimde malzemeleri kontrol etmek için açtım. Fakat 4 parça malzemeden 1 parça 3 yerinden kırık geldi. Bununla ilgili olarak satıcıyla görüştüm. Tutanak tutulması gerekiyor dedi. Ama saat 18.45 civarlarında mesai bittiği için kargo şirketine tutanak tuttura madım. Aradığımda kargo şirketi açmadı. 18 Kasım da kargo şirketine gittiğimde durumdan bahsettim. Tutanağı aynı gün içinde tutuyoruz ertesi gün tutanak tutamıyoruz dediler. Ama ben zaten mesai sonuna doğru kargomu aldığım için o akşam tutanak tutturma imkanım olmadı mesaileri bittiği için. Üstelik şehrinde bulunan kargo şirketinin söylediğine göre satıcının yolladığı kargo şirketi standart dışı şekilde paketleme yapmış ve hasar alma olasılığı yüksek dedi. Darbeye karşı savunmasız olarak yollanılmış denildi. Satıcı da tutanak olmadan değişim yapamıyoruz dedi ve ne aramalarıma ne Instagram üzerinden yazdıklarıma cevap veriyor hem kargo hem satıcı şirketten şikayetçiyim. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum

13 Haziran 2023 19:40

09 Temmuz 2023 10:32

Cla. Sscar Maket Araba Siparişimde Paramı Kaybettim

Mehrican
24 Ağustos 2025 00:49
Yavuzer sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 17:44

Floorx Sıfır Kalite, Pişman Olursunuz