Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç 0 Km Alınan Servisten Çıkmayan Hatalı Üretim

Otokoç 0 Km Alınan Servisten Çıkmayan Hatalı Üretim
03 Şubat 2024 18:21

16.01.2023 tarihinde Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi a. Ş. İzmir Yolu Caddesi No: 380'deki şubeden 16 *** 581 plaka tescilli Ford Puma aracımı sıfır kilometre olarak teslim aldım. 17.01.2024 tarihinde sağ kapı ayarsızlığı, bagaj kapağı ayarı ve aracın arka stoplarının kendi kendine buğulanması sebebiyle servise başvurduk. Kapı ayarları yapıldı fakat stoplardaki sorun çözülmeden araç teslim edildi. 25.01.2024 tarihinde Android Auto'nun çalışmaması, sürekli saat ekranının değişmesi, CarPlay'in yanlış göstermesi ve arka farların su alması sebebiyle tekrar aracı servise bıraktım. 31.01.2024 tarihine kadar araç serviste tutuldu. Güncelleştirme yapıldığı söylendi ve aynı gün sorunlar devam etti. 03.02.2024 tarihinde aracı ekspere gösterdiğimizde TCU1 Telematik Kontrol Modülü sorunu tespit edildi. B156D:55-48 hmı ile tcu müşteri bağlantı ayar senkronizasyonu sürekli bellek arızası tespit edildi. 03.03.2024 tarihinde satıcı bayide bulunan teknik servis sorumlusuna bilgi verildi.

Aracın bir süre burada kalması gerektiği, yurt dışından bilgi gelmesi gerektiği ve farlar ile yazılımla ilgili sorunla ilk defa karşılaştıklarını söylediklerinde, 1 hafta boyunca serviste kalan ve daha aldığım günden beri servisten çıkmayan aracımı sorguladım. Servisiniz yetersiz ve bilgi eksikliği olan çalışanlarınız ile sadece müşteri kaybedeceksiniz. Bizler, Ford markasının bize güven vereceğini düşünürken aracımız servisten çıkamıyor. Ayıplı olan aracımın misli ile değiştirilmesini en kısa sürede talep ediyorum. Ayıplı olan ürünü sözleşmeden cayma sürecinde iade etmek istiyorum.

29 Şubat 2024 17:42

Ford markasının satmış olduğu hatalı üretim araçlarının kesinlikle arkasında durmuyor tek amaçları araç satıp müşteriyi mağdur etmek ayıplı ürünün değişimini yapmayıp 1 ay öncesinin fatura bedelini 1 ay sonra yatırma teklifi ile beraber ya da aracı ne zaman tamiratının yapılacağı belli olmayan ucu açık bir süre verip feragatname imzalatmaya çalışıyorlar bu şekilde müşteri memnuniyeti olamaz tüm gerekli belgeler ile size dava açılacaktır müşteri memnuniyetinden yoksun zihniyetinizi değiştirmenizi umut ediyoruz teşekkürler.

29 Şubat 2024 14:15

28.02.2024 Tarihinde 16 bgz 581 Plakalı aracımın tamirinin ne zaman yapılabileceğini bilmediklerini kusurlu aracı kullanmam gerektiğini belirttiler bir müşteri olarak bunu kesinlikle kabul etmiyoruz Ford gibi bir marka kesinlikle tercih edilmemeli sadece insanların birimini almak ve süründürmek üzere yönetilen bir firma

20 Şubat 2024 12:24

Bursa Nilüfer Otokoç Ford şubesinden almış olduğum 16bgz581 plakalı araç İlk günden itibaren servise hataları sebebi ile götürdük Başlıca sorunlar -arka stopların buğu yapması ve su olması -Car Play calismamasi, ses gidip gelmesi, ve saatin sürekli değişmesi Araç 1 aylık ve 2 haftası sevişte geçti ilgili kayıtları mevcut araç değişim talebinde bulunduk ve reddedildik Cevap olarak aracın sürüsüne engel bir durum yok araç kullanılabilir Değişim reddedildi peki stopların su alması modül arızası ve navigasyonu yaptınız mı Cevap sürüşe engel değil Biz bu aracın her parçasına hatasız olarak ödeme yapıyoruz aracın onarımını yapmadan kusurlu aracı kullanıma sunamazsınız bu yazılarımızın tamamı resmi kayıtlara kaydedilmekte olup kusurlu aracı değiştirmeden ya da tamir etmeden aracı almama hakkına sahibiz.

Ek
05 Şubat 2024 13:23 (Şikayetten 1 gün sonra)
09 Şubat 2024 12:43

Sizden kesinlikle sağlıklı bir geri dönüş alamıyoruz Toplantı halinde sizin konunuz inceleme deyip geçiştiriyorsunuz şu an ne aşamadasınız ne yapıyorsunuz dediğimizde bir cevabiniz yok konunun akıbeti hakkında acil geri dönüş bekliyoruz hukuki süreç başlatılacaktır satmış olduğunuz ayıplı malinizi kesinlikle kabul etmiyoruz

14 Şubat 2024 22:34

3.5 haftalık aracım 2 haftasını serviste geçirdi Ve hala sağlıklı bir dönüş alamıyoruz bu nasıl bir rezilliktir biz ne diye güvenerek sizlerden 0 araç alma cehaletini gösteriyoruz gerçekten çok yazık bu mağduriyetimizin artık sonlandırılmasını ayıplı ürününüzün değişimini istiyoruz

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
26 Ağustos 2024 17:58

Tuncay
25 Temmuz 2023 13:58
Kitap sonuçtan hiç memnun değil

Kitap
14 Mart 2024 15:20
Otokoç Aracı Satarken Akü Garantisi 4 Yıl Yalanı
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Arızalar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Emrah