Otojet Şarj İstasyonunda Saygısız Personel Sorunu

Otojet Şarj İstasyonunda Saygısız Personel Sorunu
Furkan
26 Kasım 2024 11:20

Ekte yer alan Yaşarlar Total Energies petrol istasyonunda hizmet veren şarj istasyonunu her zaman olduğu gibi 06.11.2024 tarihinde aracımı şarja bırakıp bu istasyonun en yakınındaki hastanedeki işlemlerimi tamamlamak istedim. Hastanedeki işlerim biraz uzadığından aracımı da şarjın tamamlanmasına rağmen geç aldım. Daha istasyona uğrayıp aracımın şarjını çıkarmadan bir pompacı geldi. Saat kaçtan beri burdasın sen niye aracını almıyorsun iki araç geldi. Gitmek zorunda kaldı falan diye bağırmaya başladı. Ayrıca ikinci soket boş olmasına rağmen. Derdimi anlatmaya çalışırken oradan sorumlu birisi geldi ve "artık bu araç buraya gelmeyecek burada şarj etmeyeceksin" gibi cümleler kurmaya başladı. Ben otojet markasını tercih etmeme rağmen markanız mahalle kabadayılarının yönetiminde şu an. Oto jet markası bu şekilde kiralama ve bu şahıslar ile çalışmaya devam edecekse gerçekten aldığınız hizmet sizi bin pişman edecektir. Şu ana kadar hiçbir markada firmada böyle sorunlar yaşamadık ama ilk kez otojet firması hayal kırıklığına uğrattı. Bedava hizmet dağıtılmadığı ve halka açık bir istasyonda bu tarz insanların elinde olması markaya çok zarar vermektedir.

28 Kasım 2024 14:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Engin sonuçtan memnun değil

Otojet Şarj İstasyonunda Yaşanan Hayal Kırıklığı

Engin
13 Mart 2025 12:56
Otojet Şarj İstasyonunda Yaşanan Hayal Kırıklığı
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 15:41
Ufuk sonuçtan çok memnun

WAT Şarj İstasyonu Hizmet Aksaklıkları Ve İletişim Sorunları

22 Ocak 2025 14:55
"Bu yaşanan tüm aksaklıkla alakalı geri dönüş sağladığınız için ve arayarak nezaketli bir şekilde konuşma sağladığınız için teşekkür ederim. Bu aksaklıkların tekrar yaşanmaması için aksiyon alınması beni mutlu etti en azından bundan sonra başka kimse sorun yaşamaz. Her şey için teşekkür ederim 🙏"

Çalışmayan Şarj İstasyonu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Burcu
27 Temmuz 2025 21:58
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Otojet Şarj İstasyonunda Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği

Volkan