Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Oticon Adana Ülkem Cihaz Mağduriyet

28 Ağustos 2023 15:39

Lütfen dikkat Oticon işitme cihazı almaya kesin karar verdiyseniz lütfen okuyun. Önce bulunduğunuz şehirdeki oticon satıcılarını araştırın. Hangisi en iyi ayarı yapıyor, bizzat yaşamış kişileri dinleyin öncelikle. İnternet yorumları sizi yanıltabilir. Çünkü cihazı aldığınız şube dışında; başka şubede ayar yaptıramıyorsunuz. Farklı şubede ayar yaptırırsanız fiyatı şu anda 1000 lira. Cihaz aldığınız şube ayarı ücretsiz yapıyor.
Yani defalarca ayar yaptırmaya gidip de, doğru ayarı bulamamışsanız aldığınız şubeden memnun kalmamışsanız bile 5 yıl sonunda yeni cihaz alana kadar aynı şubede sürünüp durmaya mahkumsunuz

05 Eylül 2023 11:57

Oticon maalesef dönüş yapmadı şikayetime

14 Eylül 2023 13:08 (Şikayetten 16 gün sonra)
30 Eylül 2023 22:17

Maalesef arayan soran olmadı. Önceki İmdat maillerim sonucu Tekin dönmez bey; artık Adana Gazipaşa İdis müşterisi sayılacaksınız ve ayar için sizden ücret talep edilmeyecek dediği halde maalesef; Adana Gazipaşa İdis oticon cihazımızı, başka şubeden aldığımız için 1000 lira ücret talep etmek zorunda olduklarını söylediler Şu anda oticondan umudumuzu kestik. 5 yılın dolmasına 1,5 yıl var ama oticon u çöpe atıp farklı bir marka cihaz almak zorunda bırakıldık çok teşekkürler demant

Aydin sonuçtan hiç memnun değil

Demant İletişim Oticon İşitme Cihazı Problem

Aydin
27 Kasım 2023 16:16

Mübeyyen
03 Temmuz 2023 23:11

Oticon Hizmet Ve Servislerinden Memnun Değilim.

Münir
09 Eylül 2024 17:10