16 Ekim 2024 18:01

ÖSYM ALES için ilk başvuruyu yaptım fakat ödeme kısmında ay ve günü doğru yazmama rağmen sürekli hata vermesinden kaynaklı başvurumu yapamadım ve şu an geç başvuru olan bugün, 16 Ekim tarihinde, yine aynı hatayı veriyor. Sizin hatanız yüzünden geç başvuru yapmak ve fazladan ücret yatırmak zorunda kalıyorum ama yine ödemeyi yapamıyorum. Bugün son gün, lütfen ilgilenin. Ziraat Mobil'den de ödeme yapamıyorum, 'tahsilatı yapılacak sınav bulunmamaktadır' uyarısı geliyor.

profile profile profile

Yorumlar (17)

Hilal

Ben yapamadım arkadaşlar defalarca denedim ama olmadı

Ali

Hocam bende aynı şekilde hiçbir yerden ödeme yapamıyordum. Kaç saattir uğraşıyorum. En son bankamatiklerden denemenin ardından, PC üzerinden tarayıcı ön belleğini ve geçmişi sıfırladım. Daha sonra kredi kartı ile ödedim. Ben bu şekilde yapabildim. Sizde bir deneyin.

Ali

Vallahi emin değilim. Gün içerisinde ÖSYM ile görüşün. Ama zannetmiyorum açacaklarını tekrardan

Hilal

Benim hiçbir şekilde olmadı resmen yapamadım ve ÖSYM yi aradım mesai saatleri dışında olduğu için sorunu da dile getiremedim nasıl yapacağım çalıştığım sınava giremiyorum resmen uzatırlar mı

Hilal

PC den de denedim olmadı resmen başvuru yapamadım

Çok teşekkür ederim! Bütün gün uğraştık. Çok sağ olun

Önemli değil

Furkan

Kartınızın son kullanma tarihinde mesela 01/21 yazıyor ödeme yaparken yıl kısmına 2021 şeklinde gireceksiniz 21 şeklinde yazmayın

Besra
Besra

Aynı şekilde yaptım ama tekrar hata veriyor hiçbir şekilde ödeme yapamıyorum

Bir şey değil

Kardeşim çok sağ ol ya en yakınımızdaki şey hiç aklımıza gelmemiş sürekli her yerde iki rakamlı istedikleri için akla gelmedi

Zeynep

Çözerseniz yazabilir misiniz buraya, ben de yazarım aynı şekilde. Nasıl olacak bilmiyorum ama.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi yapın oldu

Tabii ki yazarım. Çözülmezse temennim Umarım ÖSYM farkındadır da bir gün uzatır

Zeynep

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi?

Maalesef hâlâ aynı sorun devam ediyor

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Ek Tercih Yapamıyorum
1 Takipçi