Ocean Microfer Yan Etkisi: Ciltte Kızarıklık Sorunu

Ocean Microfer Yan Etkisi: Ciltte Kızarıklık Sorunu

Ocean hem d vit hem demir olarak kullanıyorduk ilk başta sorun yoktu ama siyah kapağı aldıktan sonra Ocean microfer oğlumun yanağına aktı 30 saniye sonra akan yerler kıpkırmızı oldu. İlk beyaz kapak almıştım daha sonra eczaneden aldığımda siyahtı. Yeni seride mi sorun var bilemiyorum😓

10 Ekim 2024 13:21 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz müşteri deneyimi için çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Orzaks İlaç ailesi olarak özürlerimizi iletmekteyiz. Şikayetinizi dikkate alarak gerekli açıklamaları aşağıda sizlerle paylaşmaktayız. Ürünlerimiz T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı regülasyonlarına göre üretilmekte ve satışa sunulmakta olup tek yetkili satış noktaları Türkiye’deki eczanelerdir. Eczanede yer alan her Orzaks İlaç ürününün güvencesi firmamıza ait olup her partideki ürünler aynı kalite ve özenle üretilmektedir. Ocean Microfer Damla ürünümüzde yeni üretimlerde siyah kapak rengine geçilmiştir. Ürünlerde herhangi bir problem bulunmamaktadır. Bahşi geçen alerjik reaksiyonlar kişinin sağlık durumuna, metabolizmasına, beslenme düzenine, vitamin mineral değerlerine ilave ilaç ve gıda takviyesi kullanımına vb. durumlara bağlı olarak değişmektedir. Bu bilgilerin ışığında beklenmeyen bir etki görüldüğünde sebep olabilecek tüm etkenlerin incelenmesi için sağlık profesyonellerine danışmanızı öneririz. Size yardımcı olabilmek için mesai saatleri içerisinde bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatır, paylaşmış olduğumuz numaranın genel merkez iletişim numarası olduğunu belirtmek isteriz. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Orzaks İlaç’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yapılan açıklama yeterli geldiyse profilimizden değerlendirmenizi rica ederiz. Sağlıklı Günler Dileriz, Orzaks İlaç

Soner
Benzer Şikayeti Var
4 Haziran 2025 02:00

Bebeğinizde bu demir takviyesini kullandıktan sonra benzer şikayetler bizim bebeğimizde de başladı eğer bebeğinizin kan değerleri iyiyse bu takviyelerden kaçınmanızı öneririm gözümüzden sakındığımız bebeklerimizin ticari kar amacıyla testleri yapılmadan piyasaya sürülmesini etik bulmuyorum.

Eki aç

Tümünü Gör
Orzax Ocean D Vitamini İçinden Çıkan Saç!

Orzax Ocean DVitamini İçinden Çıkan Saç!

Eda
Orzax Acaba Önce Vitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Orzax Acaba ÖnceVitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Elif
Orzax İlaç Ocean Microfer 1ml