Neslişah sonuçtan hiç memnun değil

Ortoportlife Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Haksız Ücret Talebi Ve Ödemesi

04 Eylül 2023 08:32

Ortoportlife diş kliniğinde ** Hoca’yi internetten araştırırken invisalign şeffaf plak tedavisi için buldum. Uzaktan yürüttüğümüz bir tedavi sureci oldu. Haziran ayında pekiştirme tedavisinde sorun çıkan telim düzeltildi. Ardından tekrar kontrol için 4 Ağustos için bana retainer kontrol randevusu verildi ancak ben gidemedim ailemdeki ciddi hastalık sebebinden dolayı. Sonuç olarak telimde tekrar sıkıntı çıktı 25 ağustosta gidebildim ve 2 diş için retainer düzeltme ücreti alindi.

Ayrıca başka bir doktor benim retainer’i düzeltti ki ben randevuyu Osman Aktürk’ten almıştım kendi doktorumun bu zamana kadar nasıl olduysa tekrar aynı şekilde ilgilenmesini tercih ederim. Tedavi biter bitmez başka bir doktora habersizce iletilmeyi etik bulmuyorum. En azından bugün başka doktorumuz ilgilenecek denilebilir birden bire kendimi diğer doktorun yanında buldum. Randevu alırken doktor ismi belirttim müsaitliği yok ya da artık kendisi ilgilenmiyor denilebilir.

Rahatsız olduğum konular şunlar;

1- Bana kontrol randevusu verilirken 4 Ağustos için bir problem olursa yalnız sizden bu sefer ücretini alacağız denseydi yine de (! ) anlayışla karşılayabilirdim, benim hatam olmamasına rağmen benden ücret alindi.

2- Ben azami bir şekilde dikkat edip sert yiyecekler özellikle yemiyorum, sorunun benden kaynaklı olmadığını belirtince 1.5- 2 ayda ancak hasta kaynaklı sebep ile retainer sorunu olabileceğini bana hasta randevu kabul eden kişi tarafından iletildi halbuki öyle bir durum yoktu. Sonuç olarak müşteri olarak haksız duruma düşürüldüm.

Bu durumlar beni üzdüğü için bir daha tercih edeceğimi zannetmiyorum. İletişimde ve verilen randevu neden verilmiş kontrol randevusu mu değil mi takipte ciddi bir sıkıntı var. Yaşadığım durumdan hoşnut değilim.

11 Eylül 2023 00:49

Google yorumlara farklı hesaplardan aynı yorumumu eklemek istememe rağmen ekleyemiyorum sanırım sadece 5 yıldızlı yorumlar kabul ediliyor.

12 Eylül 2023 01:02
Ortoportlife Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Haksız Ücret Talebi Ve Ödemesi

Ekte randevu verilmiş olan tarih benim gidemediğim ve telin yerinden oynadığı için gitmiş olduğum yazışmayı ve ücret alındığına dair özel bilgileri gizleyerek ücret alındığına dair kanıt dekontu o tarihte yolladığıma dair bellidir

Songul sonuçtan hiç memnun değil

Diş Levent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Tedavi Sonucunda Belirtilen Memnuniyet Ve Beklenti Karşılanmadı

03 Nisan 2024 12:14

Özel Efe Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği 2 Yıl Boyunca Gördüğüm Tedavim Resmen Boşa Gitti

17 Mayıs 2025 13:57
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Nişantaşı Ortodonti Tedavi Şikayeti

İsmail
13 Temmuz 2024 17:46
Dentgroup Nişantaşı Ortodonti Tedavi Şikayeti

Cerrahi Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Tedavisinde Sürekli Aksaklık Ve Sorunlar

05 Haziran 2024 23:43