Songul sonuçtan hiç memnun değil

Diş Levent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Tedavi Sonucunda Belirtilen Memnuniyet Ve Beklenti Karşılanmadı

03 Nisan 2024 12:14

Muayene için gittiğimde gayet ilgili olan Ortodontist B******** Bey, tedavimin ilk altı ayında oldukça ilgili gözüküyordu. 6 aydan sonra ne yazık ki başladığı gibi devam etmedi. Kendisine dişlerim ile alakalı beklentilerimi ilk gün belirtmeme ve yaparız hallederiz demesine rağmen tedavi sonucum %60 başarılı geçti ve istediğim sonuca ulaşamadık ne yazık ki. Kendisine belirtmeme rağmen bundan fazlası olmaz hangi hocaya sorarsan sor gibi cevaplar aldım. İstemeye istemeye telleri çıkartmak zorunda kaldım. Tedavi 1.5 senede bitti ve dişlerimin eğri olan asıl tedavi edilmesini istediğim kısım için ne yazık ki istenilen sonuca ulaşılamadı. Teller çıkartıldıktan sonra şeffaf plan takıldı elimden düşen şeffaf plak 2. Haftada kırıldı. İkincisi için ek ödeme istendi. Normalde, asistanı şeffaf plak kullandığınız sure zarfında 1 sene boyunca belirli aralıklarla kontrole gelmeniz gerekir demişti. Teller çıktıktan 2 ay sonra B******** bey artık kontrole gelmenize gerek yok dedi. Tedavi sonucumdan memnun kalmadım ve klinik seçimi yaparken, yorum ve şikayetlerinin olmamasına dikkat etmiştim, bu bir deneyim oldu fazlasıyla her şikayeti ve olumsuz yorumu olmayan marka ne yazık ki iyi marka olduğu anlamıma gelmiyor.

Özel Efe Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği 2 Yıl Boyunca Gördüğüm Tedavim Resmen Boşa Gitti

17 Mayıs 2025 13:57
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Para Odaklı Ve İlgisiz Tedavi: Dişlerim Daha Da Bozuldu

16 Ekim 2024 15:34
Para Odaklı Ve İlgisiz Tedavi: Dişlerim Daha Da Bozuldu
Can sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 14:26
Neslişah sonuçtan hiç memnun değil

Ortoportlife Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Haksız Ücret Talebi Ve Ödemesi

04 Eylül 2023 08:32