Visit
to read complaints and reviews, or file yours.
Aslı sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
OrisBet Hesabıma Giriş Yapamıyorum
Aslı
31 Ocak 2024 12:14
505Aslı'nın Teşekkür Mesajı
“Orisbet hemen benimle iletişime geçti. Yanlışlıkla 2 faktörlü korumayı etkinleştirmişim. Sorunumu hemen çözdüler ve kolaylıkla hesabıma giriş yapabildim. Teşekkürler orisbet.”
Orisbet'te çekim yapacaktım en son, çekim talebi iletip hesabımdan çıkış sağladım. Daha sonra girmeye çalıştığımda karşıma kare kod gibi bir şey çıktı. Kod istiyorum telefonuma kod da gelmiyor. Orisbet yetkililerine sesleniyorum lütfen sorunumu çözün, çekim yapmak istiyorum.
Aslı
01 Şubat 2024 19:28
Mustafa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
16 Şubat 2024 18:43
296 Sıla sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
OrisBet Hesabıma Giriş Sağlayamıyorum
Sıla
19 Mart 2024 10:34
468 Melike sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
OrisBet Çekim Talebi Veremiyorum
Melike
02 Şubat 2024 17:18
1.371 Umut sonuçtan hiç memnun değil
1xBet Ödeme Alma Kodu Gelmiyor

Umut
06 Eylül 2024 16:25
2.424Para yatırdım, bir sorun yok; para çekmek istedim, kod gelmiyor. 31 Ağustos Cumartesi günü yine çekim yapmak istedim, yine kod gelmedi. Sorunun cihazda olduğunu düşündüm başta, fakat cihazda sorun yok. 1xbet bile isteye kod göndermiyor. Yazıyorum canlı desteğe, her seferinde farklı bir şey söylüyorl...
2 Yorum
Yasemin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
OrisBet Çekim Talebi Oluşturamıyorum
Yasemin