23 Haziran 2024 02:13667

Orcamp ürünlerinden bir hevesle sac aldık. Bir defa kullandık, sonuç gördüğünüz gibi. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Adamlar inşaat demirinden sac yapmışlar. Bir seride emaye bardak aldık. İnşallah onların içinden de çatı saçı çıkmaz. İlerleyen zamanda kullanırsam sonucu sizinle paylaşacağım. Orcamp bir pişmanlıktır.

23 Haziran 2024 01:57

Orcamp ürünlerinden sadece bir tanesi olan ayaklı kavurma saçı aldık kampta kullanmak için sadece 1 defa kullandık adamlar insaat demirinden sac yapmışlar orcamp ürünleri bu kadar pahalı insan sagligi bu kadar ucuz olmamalı. Orcamp ürünleri pişmanlıktır biz aldık siz aldırmayın

24 Haziran 2024 07:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. Orcamp müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

12 Nisan 2025 16:55923

"Orcamp firması iletişime geçerek yaşanan durumdan dolayı üzgün olduklarını ürünün bir üst modelini göndereceklerini söylediler. Mağduriyetimin giderilmesi adına gönderecekleri bir üst model pürmüzün yanında ufak bir hediyeden mutluluk duyarım. Teşekkürler..."

28 Ekim 2024 22:40684

"Orcamp markasına ürünün arkasında durduğu ve göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ederim. Şahsımla ilgilenen müşteri temsilcisi arkadaşa teşekkürlerimi iletirim."

Tümünü Gör
Orcamp Kartuştan Gaz Çıkışı Gerçekleşmiyor!

Orcamp KartuştanGaz Çıkışı Gerçekleşmiyor!

Orcamp Çakmaklı Pürmüz Sıkıntısı!

Orcamp ÇakmaklıPürmüz Sıkıntısı!

Ozan
Orcamp X502 Doldurulabilir Pürmüz Gaz Kaçırıyor!

Orcamp X502Doldurulabilir Pürmüz Gaz Kaçırıyor!

Satiye
Orcamp Pürmüz Arızası, Kaliteli Diye Aldık Kullanamıyorum!

Orcamp PürmüzArızası, Kaliteli Diye Aldık Kullanamıyorum!

Yusuf
Orcamp Termos Sızdırma Sorunu

Orcamp TermosSızdırma Sorunu

Hakan
Orcamp Kamp Ocağı Hüsranı!

Orcamp Kamp OcağıHüsranı!

Hülya