14 Şubat 2024 13:21

Zorlu Center'da Oral-B standından bir adet iO model şarjlı diş fırçası satın aldım. Paketin içinde bir adet başlık bulunmaktaydı. Satış elemanına fırçanın yumuşak bir şekilde fırçalayıp fırçalamadığını sordum. Kendisi, makinenin hassas fırçalama ayarına sahip olduğunu belirtti. Bu nedenle, makinenin paketinde bulunan aynı başlıktan yedek olarak 6'lı ekstra bir paket daha aldım. Ancak eve geldiğimde ürünü kullanırken, hassas ayara rağmen, fırçanın başlığının aşırı sertliği sebebiyle diş etlerimin kanadığını fark ettim. Bunun üzerine tekrar Zorlu Center'daki Oral-B standına giderek, almış olduğum ekstra 6'lı paketi yumuşak özellikli başka bir başlıkla değiştirmek istediğimi ilettim. Satış görevlileri, ürünü kredi kartına iade ederek değiştirebileceklerini söylediler ancak o an ürün yanımda değildi. İki gün sonra Çatalca'dan kalkarak ürünle birlikte tekrar Zorlu Center'a gittim. Ancak bu sefer başka bir satış görevlisi vardı ve ürünün merkeze gitmesi gerektiğini, sonrasında yenisiyle değişim yapabileceğimi belirttiler. Yaklaşık 60 km mesafeden sadece bu ürün için gelmiştim. Tüketici Hakları'na başvuracağımı ifade ettim. Çatalca'dan iki kez neredeyse şehir dışından gelmeme rağmen, hala ürünümü değiştiremedim. Bu konuda bir çözüm bulunmasını talep ediyorum. Firma ismi Bay Teknoloji'dir. Ürünün fotoğrafını ve faturasını ekte iletiyorum. Teşekkürler.

profile profile

İlkiz
23 Ocak 2025 09:48

09 Temmuz 2023 17:48
Oral - B Elektrikli Diş Fırçası Şarj Almıyor

25 Şubat 2024 03:02

Paslanmaz Diş Fırçasında Paslanma Ve Çözüm Eksikliği

07 Mayıs 2025 09:53
Seda sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 10:09