Sanem
13 Kasım 2024 21:06

Şanlıurfa çıkışındaki Opet'te ihtiyaç karşılamak için durduk. Opet'in tuvaletlerinin temiz olduğunu düşünürdüm, bu yüzden Opet’i tercih ettim. Fakat kadın tuvaletini engelli ve bebek bez değişim odasıyla aynı yere yapmışlar ve pislik içindeydi.

15 Kasım 2024 10:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Sanem T. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

15 Kasım 2024 14:07

Merhaba Sanem T., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

18 Kasım 2024 14:16

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Haşim sonuçtan çok memnun

Haşim
31 Temmuz 2023 12:09
"Şikayetim üzerine ayrıntılı bilgi için arandım daha sonra şikayete konu olan kötü durumların düzeldiğini dair arandım. Teşekkürler..."
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
14 Nisan 2024 20:53
"Merhaba Songül hanım süreçle yakından ilgilenip konuyla ilgili gerekenin yapılacağı bilgisini vermiştir. Teşekkür ediyorum kendisine ve Opet'e"
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
20 Ocak 2025 00:28