Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Osmangazi Opet Mag Petrolcülük Sorunu

28 Temmuz 2024 20:23

16 Ağustos 2024 15:55

Bursa İstanbul yolu güzergahında Opet firmasının mag petrolcülük şubesinde yaşamış olduğum maddi ve manevi durumda Opet firması olarak bana kuru bir özürle geri dönüş yapıldı. Çalışan kişi bana yapmış olduğu hakaret ve kötü davranış üzerine sadece uyarı aldığı ve maddi olarak da kaybetmiş olduğum kulaklığın zararının karşılanamayacağını bildirdiler. Opet olarak kötü bir izlenim bıraktığınız için teşekkür ederim.

15 Ağustos 2024 19:37

Bursa Yalova yolu üzerinde 17:24 mag petrolcülükten 5 numaralı yerde görevli olan sonradan isminin o*** olduğunu öğrendiğim kişiden şikayetçiyim. Ben ruhen, hem de manevi olarak zarara sokmaktadır. Kendisine depoyu tamamen doldurmasını hatta devam etmesini söylememe rağmen belli miktarda doldurup devam etmemi söyledi. Kendisine neden böyle yaptığını sorduğumda artistlik yapma diye hakaret edip devam etmemi söyledi. Ayrıca fişide vermedi. Kendim alıp marketin içerisine giderken kaskı çıkartırken kulaklığımı düşürdüm ve kaybettim. Ödememi yaptıktan sonra el hareketleri yapmaya devam etti. Arkadaşım iki tarafı sakinleştirmeye çalışırken kendisine de hakarette bulunup gönderdi. Bunu vardiya amiri olan i****** beye de ilettim. Zararımın ve bana yapılan hakaretin böyle sonuçsuz kalmasını istemekteyim. Sonuç olarak nezaketen bile yanıma gelip özür dilemedi. Ayrıca Opet gibi büyük bir firmadan benzin alıp biraz dinlenmek istemiştik, pazar günü tatilimizin içine edecek tatsız şeyler ile ve kişiler ile muhatap olacağımızı bilmiyorduk. Nitekim yıllardır alışveriş yaptığım Opet firmasından beklentim bu zararımın karşılanmasıdır. İkinci kez yazıyorum Opet olarak sorumsuzca davranmayınız.

30 Temmuz 2024 17:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Mustafa S., Öncelikle yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

01 Ağustos 2024 00:57

Geri dönüş alamadım ne zaman döneceksiniz acaba

01 Ağustos 2024 09:02

Merhaba, konu hakkında incelemeler devam etmekte olup sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir.

09 Ağustos 2024 18:08

Geri dönüş yapılmadı tarafıma. Bu kadar uzaması normal mi?

Bursa Minareliçavuş Opet Benden Ücret Talep Ediyor

Melih
26 Temmuz 2024 12:53

Betül
05 Mayıs 2024 18:09
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
05 Temmuz 2023 01:39
Cüneyt sonuçtan çok memnun

Cüneyt
30 Aralık 2024 10:24
"Opet'e yaptığım şikayetten dolayı aldıkları aksiyon sebebiyle teşekkür ederim. Umarım şikayet konusu olan bu tip çirkin davranışların tekrarı olmaz."

Amasya İpekköy Opet Gezen Petrol Kredi Kartına Komisyon Almak İstiyor

Amasya