Simge sonuçtan hiç memnun değil

Opera İstanbul Yanlış Bilgi Veriyor

Opera İstanbul Yanlış Bilgi Veriyor
21 Eylül 2024 17:12

Geçen sene kasım ayında Hepsiburada Opera'dan satın aldığımız Anoris t ı Size oto koltuğunu 9 kg'dan itibaren kullanabileceğimiz yazıyordu. Bebeğimiz 10 kg oldu koltuğu kurduk ama çok büyük geldi. Sonra kitapçığını inceleyip cybex Almanya sayfasına baktığımda min 15 aylık bebeğin kullanabileceği yazıyor. Bu arada puseti küçük geliyor. Bu ikisinin arasında yeni bir oto koltuğu mu almamız mı gerekiyor? Neden böyle bir yanlış yönlendirme var yaptığınız çok ayıp. İnanılmaz yüksek fiyatlı bir ürün ve ne yazık ki kandırıldığımız için kullanamıyoruz. Bunun iadesini rica ediyorum.

25 Eylül 2024 16:12

Opera İstanbul'dan satın aldığımız Cybex Anoris t i-Size model oto koltuğunu sitesinde yazdığı gibi çocuğumuz 9 kg'a ulaştığında kullanmak istedik. Fakat koltuk çok büyük oldu ve sonrasında kitapçığını incelediğimizde gördük ki bebeğin 15 aylık olması gerekiyormuş. Cybex'in Almanya sitesini kontrol ettiğimde 9 kg gibi bir şey yazmadığını gördüm. Yabancı bütün sayfalarda bile 15 aylık olması gerektiği yazıyor. Bu durumu Opera İstanbul'la görüştük. Sağ olsun Sinan bey çok yardımcı olmaya çalıştı fakat firma bize çok saçma bir teklifle geldi. Biz bu ürünü geçen sene çocuk doğmadan almıştık bütçe planlamamızı buna göre yaptık. Üzerinden neredeyse 1 yıl geçtiği için bize "müşteri memnuniyeti" adı altında geçen sene satın aldığımız fiyattan ürünü geri alabileceklerini o paraya yine onların mağazasından başka bir model satın alabileceğimizi söylediler. Tam yarın fiyatına kutulu sıfır ürünü kabul ediyorlarmış. Siz siz olun Cybex ürünü satın almak istiyorsanız önce Almanya sayfasını kontrol edin kullanım şartları için. Zira biz 15 aylık olana kadar bizi resmi sayfalarında aldattıkları için oto koltuğunu kullanamayacağız. Ya da yenisi satın almamız lazım.

Ek
1727269926574.img-6738.jpg
25 Eylül 2024 15:38

Ek
opera-istanbul-yanlis-bilgi-veriyor-2.jpg

Nur
Nur

İnanın şikayetinizi okuyunca güldüm, kendi başıma geleni hatırladım ve giriş yapıp size yazmak istedim. Benim oğlan da pallas b2 Fix'in ön barını söküp kendini kaydırıyordu. Opera İstanbul başta koltuk kesin bozuktur, çocuk asla sökemez dedi. Sonra ben de sizin gibi Alman sayfasını inceledim, orada uyarı vardı, bazı çocuklar ön barı sevmez ve yerinden çıkarabilir; çocuğu tekrar oturtup ikna edin ve yolculuğa öyle devam edin diyordu :dd Neyse firmanın kendi sitesinden haberi olmayan bir mağazadan aldık bir kere koltuğu. Sonra mağazada bana şu çözümü önermişlerdi: 11 aylık çocuğun altına minder koyup ön barı takmadan kemerle oturtacakmışım :d Oğlum şimdi büyüdü, kullanıyoruz ama sinir bozukluğunuzu çok iyi anlıyorum. Opera İstanbul'u ise bir kez daha kınıyorum. Selamlar

Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 23:35
Operaistanbul Yanıltıcı Bilgi İle Müşteriyi Yanıltma
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Cybex Pallas Bebek Oto Koltuğunda Tekrarlayan Arıza

01 Şubat 2025 12:01