Open English Yabancı Dil Eğitim Pişmanlığı!

27 Mayıs 2024 20:03

Eylül ayında Open English eğitimi satın aldım şu anki ücretin daha üstünde. Seviye tespit sınavı yapıp yerleştirip o şekilde eğitim yapacaklarını belirtmişlerdi. Sınava girip sistem başlatıldı ama nasılsa seviye 1'den başlattılar. Her seviyede 15 bölüm o 15 bölümde de 15-20 arası bölüm var. Defaten arayıp sıkıldığımı ve ilerleyemediğimi belirttim çünkü A1 seviyesi öğrencisi değilim b2 kursu bitirmiş bir öğrenci olarak neden hala a m/is/are öğrettiklerini anlamadığım için birkaç kere eğitim danışmanımı aradım konuyu belirttim ama bir ilerleme kaydedemedim. Zaten konuştuğum yabancı hocalar da nasıl 1 ayda b2 seviyesine geldiğimi soruyorlardı ama her seferinde anlatıyordum. Böyle düzgün olmayan bir sistem vardı uygulamada bugün dayanamayıp yine aradım bakın ben sıkılıyorum ve ilerleyemiyorum o kadar ücret ödedim lütfen bir yol gösterin diye bugünkü eğitim danışmanımız seviye atlatalım dedi dedim nasıl yani madem seviye atlanabiliyordu ben kaç aydır hem vaktimi hem kendimi neden boşa harcadım. Ayrıca eğitimin bitmesine ne kadar kaldı şimdi mi söyleniyor. Hanımefendi sağ olsun ilgili bir danışmandı fakat bu zamana kadar böyle bir talep gözükmüyor dedi dedim söylemediler ki bileyim size nasıl anlattıysam onlara da bu şekilde anlattım. Neyse dedim ki madem beni mağdur ettiniz 3 ay ekstra gün verin benim de mağduriyetim gitsin dediler soralım ama olumlu olacağını sanmıyoruz ok bekledim olumsuz dönülmüş. Müşteri memnuniyeti kapsamında bunu yapmalıydınız siz koca bir firmasınız. Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

28 Mayıs 2024 09:59 (Şikayetten 13 saat sonra)
30 Mayıs 2024 16:24

Open English Üyelik Ve Sonrası

30 Mayıs 2024 09:54
Burak sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 15:09
Esra sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 23:34
Serkan sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 16:25
"Talebim olumlu sonuçlandı teşekkürler"
Open English Bilgim Olmadan Süre Uzatma Tutarı İade Edilmemesi

24 Mart 2024 16:19