Tugba sonuçtan memnun

Open English Taksitli Aldığı Tutar Yerine Tek Çekim Tutarı İade Etti!

02 Eylül 2023 03:24
Tugba'nın Teşekkür Mesajı
“Yardımlarından dolayı Burak beye çok teşekkür ediyorum. İadem yapıldı.”

Open english ödeme sayfasında tek çekim ve vadeli taksitli ödeme seçenekleri olmasına rağmen iade yaparken sadece sözleşmede tek seferde ödeme tutarı olarak yazan rakamı iade ediyor. Sizden vadeli tutarı tahsil ediyor ama pesin tutarı iade ediyor. 28 ağustosta kayıt yaptırdığım saat 20 civarında selim bey tarafından kaydım yapıldı. Gece çalışan vardiyalı sistemlerini olduğu ve her an birine ulaşabileceğimi söylemesi zaten bir fiyasko o ayrı ödemede siz daha sonrada taksitlendirebilirsiniz demişti ama gönderdiği ödeme sayfasında Maximum kartla olan anlaşması doğrultusunda direkt vadeli vadesiz ücret seçenekleride çıkınca kendisininde bilgisi var,9 taksitli ödeme seçeneği seçtik ve yukarıda belirttiğim sekliyle tutar hesaplarına geçti. Ertesi gün yaptığımız değerlendirme sonucu eğitimi aktif bile etmedik. Kendi özel sebeplerimiz den iade için başvurduk. Benim huysuz bir bebeğim var onlar ben müsait vaktimde aradığımda sizi siz arayacağız dan başka bir şey duymadım. Onlar aradığında da hala satış yapmaya çalışıyorlar odaklanamıyorum bebeğim hareketli ağlıyor yani kısaca o zor durumda bile hatırladığım bana 5 bin lira tutarında indirim yapacaklarını iptal etmememi istediler hep aynı tutarı söylüyorlar da taksitli ödeme seçeneğini ben banktan yapmadım onların ödeme sayfalarında aynı tekstil mağazalarındaki gibi taksitli tutar tek çekim tutar seklinde vardı ve aradaki 3 bin tl'den fazla tutarı ceplerine attılar... Tek hatam dinleyip kayıt yaptırmak. İstemiyorum şu an uygun değilim dedikçe de bir de eğitime değer verip vermediğimi sorguladılar aba altında sopa gösterir gibi bir sürü şey söylediler. Ben bunları dinlerken bir de çocuğumla uğraşıyorum... Benden tahsil edilen tutarın tamamı iade edilmediği takdirde yasal işleme başvuracağım. Mevcut ekstrem ödeme şeklim ekran görüntüm var. Böyle bir sistem yok. Malı islerden sorumlu departmanınızla konuşabiliriz. Ama temsilcilerden herhangi birinin numaradan yönetici olmadığı sekliyle lütfen...

Tugba
Tugba
04 Eylül 2023 18:03

Yardımlarından dolayı Burak beye çok teşekkür ediyorum. İadem yapıldı.

Oya sonuçtan çok memnun

16 Mayıs 2024 23:17
"Önce Burak Bey daha sonra da İlkay Hanım arayıp, süreci takip ettiler. İkisine de çok teşekkür ederim. Üzücü olan tek kısım müşteri deneyimi ve kalite birimleri bile isteye yapılan hataları düzeltmek için çabalıyorlar. Haksız kazanç olduğunu, iade için benim çeşitli kanallarla iletişime geçmemem gerektiğini, çözmelerini rica ettiğimde "maalesef" diye yanıt veren arkadaşa bu mesajım."
Aleyna sonuçtan memnun

13 Kasım 2023 18:08
Open English Satış Temsilcisi Tarafından Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Haksız Tahsilat

Open English Üyelik Ve Sonrası

30 Mayıs 2024 09:54
Elif sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2025 16:15
"Detaylı bilgilendirme ve anlayış için teşekkür ederim"
Ruken sonuçtan çok memnun

03 Temmuz 2025 23:51
"İlkay hanım tarafından arandım ve 24 saat içerisinde çözüm sunulacağını bildirdi. Çözüm sağladığı için kendisine teşekkür ederim. işlemin yapılmasını bekliyorum"