Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka'nın Boya Sorunu ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Opel Mokka'nın Boya Sorunu ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Orhan
07 Ekim 2024 14:44

Merhaba;
2023 model 9000 km Opel Mokka aracımın tavan boyası atması sonucu, Eyüp Mar oto bayisine müracaatta bulundum. Araç satın alınırken benimle ilgilenen personelin konuyu anlattığımda, satış temsilcisi S**** Hanım, kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Bir satış temsilcisinin servise yönlendirme yapmadan böyle bir teşhis koyması, Opel firmasının araçlarının ne kadar arkasında durduğunun kanıtıydı. Servise götürdükten sonra servis sorumlusu, konuyla alakalı birçok şikayetin olduğu bilgisini verdi. Bu hatanın düzeltilmesi ve mağduriyetimin giderilmesi için gerekli başvuruları yapmama rağmen, Opel firması sürekli konu ile ilgili araştırma ve görüşme yapılıyor diyerek oyalamaya devam ediyor.
Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Tüketici Mahkemesi'ne yapacağım başvuru sonucunu buradan bildireceğim. Satarken çok ilgili olan Opel firması, kendi hatalarından kaynaklı mağduriyette alakasız ve çözümleyici olmaması, bir daha bu marka araç tercihinde bulunmamız gerektiğini bize öğretmiş oldu.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Anıl
Anıl

Opel'e yakışmayan hareket, en kısa sürede yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.

Hakan
Hakan
Şikayeti Çözüldü

Geçmiş olsun Opel dünya çapında olan bir firmaya bu ilgisizlik, kalitesizlik yakışmıyor almadan önce iki kere düşündüryor.

İrem
İrem

Büyük vaatler övgüler ile satmaya çalışıp sorun olduğunda arkasında durmamak... Hem de böyle bir marka için. Opel pişmanlıktır!

Gizem
Gizem

Markaların adı kalmış, her şey satana kadar, burda fiyat veren akbabalar çok bekler.

Hasan
Hasan

900 vereyim

Dilan
Dilan

Bu marka alınırken düşünülmeli.

Melih
Melih

Bu sorun çok kulağıma geliyor, Opel'in ilgisizliği çok daha vahim.

Barış
Barış

Mokka almayı düşünüyordum ama okuduklarım sonucu şaşırdım. Almaktan vazgeçtim

Şükrü
Şükrü

Aynen bende

Sedat
Sedat

Geçmiş olsun, araçtan bakıyordum kronik bir sorun sanırım Opel tercihimizi gözden geçireceğiz.

Erdal
05 Şubat 2025 18:08
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa 2024 Model Araçta Tavan Boyası Kronik Sorunu Ve Mağduriyet

Fatih