Opel Grandland X İçine Su Alma Sorunu

22 Aralık 2023 10:11

2021 model Opel Grandland X aracım sabah içerisine bindiğimde güneşlik bağlantı noktalarından su alıyordu. Hızlıca Ankara Opal yetkili servisine getirdim durumu anlattım ancak kendileri yoğunluk olduğunu ve en erken 3-4 gün sonra hafta içi aracı teslim alarak hasar tespiti yapabileceklerini söylediler. Aracımın garantisi devam etmesine ve üretici Opel kaynaklı bir problem olmasına rağmen geri çevrildim. Mağduriyetimin ivedi giderilmesiyle ilgili Opel'den hızlı aksiyon bekliyorum. Yağmurlu bu günlerde aracımın iç kısmının hasar almaya devam etmesinin sorumluluğunu kimin alacağını da ayrıca merak ediyorum. Marka değerini son derece olumsuz etkileyen bu durum için gerekirse hukuki yollara da başvuracağımı ayrıca belirtmek isterim.

25 Aralık 2023 20:09

Bugün sabah aracımı tekrar Ankara Opal isimli Opel yetkili servisine götürdüm problemin giderilmesi için. Problemi tekrar anlattım ve garantisinin devam ettiğini ve mağduriyetimin giderilmesini istedim. Problem tespitinin uzun sürebileceğini söyleyip beni gönderdiler. Öğleden sonra arayarak araçta bir problem tespit edemediklerini gelip aracımı almamı söylediler. Tekrar etmesi halinde video kaydı yapmam gerektiğini belirttiler.    Hukuki yollara başvuracağım. Saygıyla.

Kısa Sürede Boya Çatlağı Oluşan Araç İçin Garanti Kapsamında Destek Talebi

Cevat
13 Ağustos 2025 21:41

Opel Grandland X Cam Tavan Su Alma Sorunu

Ulus
06 Aralık 2023 12:20
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandland GS Aracımda Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Arızalar Mağduriyet Yaratıyor

Ulaş
11 Ağustos 2025 17:38
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandlandx AdBlue Kronik AdBlue Depo Arızası

Hüseyin
25 Temmuz 2024 23:51
Mevlut sonuçtan hiç memnun değil

Mevlut
29 Nisan 2025 20:45