Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Opel Garanti Kapsamındaki İşlemi Geciktiriyor

24 Ocak 2024 15:48

Opel aracımla ilgilenmiyor. Kontroller yapılıp garantiden boyanması için 15 Ocak'ta aracımı Kayseri'deki yetkili servise bırakmam için randevu oluşturdular. Aracımı belirlenen tarihte yetkili servise teslim ettim. 3 gün sonra Genel müdürlükten S**** diye bir görevli aradı en geç 24 Ocak'ta size bilgi vermek için arayacağım dedi. Geçen süre içerisinde gerekli işlemin yapılması için genel müdürlükten onay verilmediği için aracım 9 gündür ellerinde. Araç engelli aracı. Büyük bir mağduriyet yaratıyorlar. Defalarca Genel Müdürlüğü aradım ancak her defasında konunun aciliyetini not ettik ilgili arkadaşa ilettik gibi üstün körü cevaplar almaktayım. Sözde bugün arayacaklardı saat 15i de geçti hala arayan soran yok.

24 Ocak 2024 16:36

Tam manasıyla bir yıldırma politikası izliyorlar. Az evvel S*** adındaki görevli aradı hala teknik ekipten onay bekliyoruz diyor. Bilgi vermek için aramış. Yazıklar olsun.

26 Ocak 2024 18:28

Yazıklar olsun. 18 yıllık Opel müşterisiyim. Tek bir bakımı bile yetkili servis dışında başka bir yerde yapılmadı iki aracımın da. Bu şekilde bir tutum beklemezdim.

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
05 Aralık 2024 19:25

Engelli Aracıma Üç Aydır Teslim Edilmiyor Mağduriyetim Artıyor

Sibel
21 Mayıs 2025 13:56
Nildan sonuçtan hiç memnun değil

Nildan
09 Ağustos 2023 01:10
Oya sonuçtan memnun

Oya
24 Mart 2025 15:22
"Yaşadığım olumsuz süreci yaptığınız hediye indirim jesti ile telefi etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Umarım bundan sonra böyle tatsızlıklar yaşamayıp Opel'i tercih etme konusunda yanılmamış olurum."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
26 Mart 2025 12:34