Opel Bayisi Ticari Blokaj Nedeniyle Araç Teslim Etmiyor

11 Kasım 2024 14:44

Ankara Opel ABC bayisinden 23 Ekim tarihinde Vivaro ticari araç satın aldım 24 Ekim'de ödemesi yapılıp renk bile seçmeden bayide hazır bulunan araç faturası kesilerek sigorta ve kaskosu yapıldı. Araç üzerinde ticari blokaj olduğu gerekçesi ile teslim edilmedi.
Bu süreçte organizasyon işi yaptığımızdan ve şehir dışı organizasyonlarım için araç kiraladım 48.000 TL ödemesi yapılacak.
Opel Türkiye müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmelerde sadece dosya açıldığı söyleniyor. Başka bir iletişim sağlanamıyor.
Konu ile ilgili bayi topu genel merkeze atıyor, merkezde muhatap yok.
Muhtemel hukuki süreç gerekecek.

Engin

Aynı şekilde bende sizin izlediğiniz yolu izleyecektim bire bir aynı zaten durumumuz bizim şimdilik 20 gün oldu plakamız 20 gün önce çıktı ruhsatımız çıktı araç adımıza tescilli sigorta kasko hepsi yapıldı tazminat için gerekli adımları atacağız süreciniz sonuçlandığında da bilgi verirseniz sevinirim bizim için yol gösterir en azından

Engin

S. A bire bir aynı durumu bende Peugeot ile yaşıyorum sizin süreç nasıl sonuçlandı bilgilendirir misiniz acaba rica etsem

Süleyman

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun muhtemel sizde muhatap bulamayacaksınız benim araç 48 gün sonra teslim edildi. Bu süreçte öncelikle avukat yoluyla ihtar çekildi cevap vermeyeceklerini söylediler, şu aşamada araçsız geçen günler için ikame araç bedeli, kiralama bedeli, aracın yattığı dönemde bedelini ödediğim sigorta ve kasko bedeli için tazminat davası açtım süreç devam ediyor malum bizim ülkede hukuk biraz yavaş işliyor. Sonuçlanırsa buradanda paylaşacağım.

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
26 Nisan 2024 11:40

Fatih
08 Ağustos 2023 02:56
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
15 Ocak 2025 22:52