Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
26 Nisan 2024 11:40

Kaza sonrası, Opel Vivaro marka aracımızı 19.03.2024 tarihinde yetkili servis Öztek'e çalışır halde teslim ettik. Kasko onayı 28.03.2024'te geldikten sonra, aynı gün yedek parça siparişi verilmiş. Yedek parçalar iki parti halinde tedarik edilmiş. Araya bayram tatili de girdiği için, aracın parça değişimine 22.04.2024 tarihinde başlanabilmiş. Aracı atölyeye almak istediklerinde, çalıştıramamışlar. Ben yetkili servisi 25.04.2024 tarihinde ziyaret ettiğimde, aracın hala çalışmadığını söylediler ancak aracın yanına gittiğimizde, otoparkın en arka sırasına park edilmiş halde ve kimse ilgilenmez haldeydi.
Dün akşam gelişme olup olmadığını anlamak için, servis GSM hattını 4 kez aradım ancak cevap alamadım. Bugün tekrar aradım, yine cevap vermediler. Sabit hattan aradım, servise aktarıldıktan sonra telefon açılıp kenara bırakıldı. Ofisteki tüm konuşmalarını 9 dakika boyunca dinledim. KVKK kapsamına aykırı bir durum olmasını bir kenara bırakıyorum, müşteriye bilgi vermeden bu kadar bekletilmesi kabul edilir değil. Tekrar arayıp bağlandığımda, cep hattından neden aradınız, mesaj yazsaydınız diye azarlandım!
Sonuç olarak aracı hâlâ çalıştıramadıklarını, cihaz ile denediklerini söylediler. Servis müdürlerinin irtibatını istediğimde, servis müdürünün araç hakkında bilgisi olmayacağını, bu konular ile ilgilenmediğini söylediler.
İş emri formunda, aracın onarım süresinin 2 ay olduğu yazıyor. Süre19.05.2024'te dolacak ancak, bu ilgisizlik ile, o tarihe kadar yetiştireceklerinden şüphe duyuyorum.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Opel Vivaro: Sürekli Arıza Ve İade Talebi

Barış
14 Nisan 2025 19:29
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Opel 2023 Model Sıfır Araçta Klima Sorunu

Ömer