Akif sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra Sorunsalı, Bitmeyen Arıza Serisi...

04 Temmuz 2023 16:49

2017 yılında sıfır aldığım aracım 60. kilometrede arıza yaptı. O günden beri arızaları bitmiyor, en son direksiyon kolon kilidi arızası verdi ve bir öğretmen olarak karşılayamayacağım bir ücret istendi. Opel Türkiye ailesine soruyorum, Opel Astra aracımın sorunları ne zaman bitecek? Bende Opel keyfi sürebilecek miyim? Soğudum artık.

18 Temmuz 2023 11:39

2017 Astra Opel sahibiyim, aracımız temmuz 2017'de sıfır olarak aldım, aldığım günün akşamı arıza yaptı aracım 20 günü aşkın serviste kaldı, sonrasında sürekli arızalar oluştu özel ve yetkili servislerde bu arızaları ücretinde giderttim, en son 3 hafta önce direksiyon konsol kilit arızası verdi 11 bir 500 TL harcayarak onu da yetkili serviste yaptırdım, bugün se yağ filtre değişimi için gittiğim serviste aracımda terleme olduğu motorla yüksek oranda üfleme olduğu söylenerek piston kolunun kırık olduğu belirtildi, 1.4 turbo motor larva bu arızanın kronik olduğu söylendi, aracım 85 000 km de bu nasıl mümkün olur, kusurlu araç satın almışım çünkü aldığım günden itibaren arızası bitmedi, bıktım hem maddi hem manevi yıprandım, şimdi bu durum için yaklaşık 100 bin tl masraf olacağı tamiri 20 gün süreceği söyleniyor, eşim kanser hastası ve ben bodrumda ikamet ediyorum tedavi için her ay İzmir'e gitmem lazım ve gitme günüm yaklaştı bu şekilde bodrumdan İzmir'e bu araçla gidemeyeceğim söylendi.

Şimdi sayın yetkili, benim yerimde olsanız ne yapardınız, kızgınlığı öfkeyi kandırılmışlık duygusunu bir tarafa bırakın, ben esimin tedavisi için gereken parayı karşılamakta zorlanırken bu masrafı nasıl ve nereden karşılarım?

Sonuç Opel Türkiye hatalı kusurlu araç satarak beni ve ailemi zor. Durumda bıraktınız,

diğer markalar 500 bin km motor garantisi verirken benim aracım 85 000 de motoru bitiriyor el insaf.

17 Temmuz 2023 18:52

2017 Astra Opel sahibiyim, aracımız temmuz 2017'de sıfır olarak aldım, aldığım günün akşamı arıza yaptı aracım 20 günü aşkın serviste kaldı, sonrasında sürekli arızalar oluştu özel ve yetkili servislerle bu arızaları ücretinde giderttim, en son 3 hafta önce direksiyon konsol kilit arızası verdi 11 bir 500 TL harcayarak onu da yetkili serviste yaptırdım, bugün se yağ filtre değişimi için gittiğim serviste aracımda terleme olduğu motorla yüksek oranda üfleme olduğu söylenerek piston kolunun kırık olduğu belirtildi, 1.4 turbo motor larva bu arızanın kronik olduğu söylendi, aracım 85 000 km de bu nasıl mümkün olur, kusurlu araç satın almışım çünkü aldığım günden itibaren arızası bitmedi, bıktım hem maddi hem manevi yıprandım, şimdi bu durum için yaklaşık 100 bin tl masraf olacağı tamiri 20 gün süreceği söyleniyor, eşim kanser hastası ve ben bodrumda ikamet ediyorum tedavi için her ay İzmir'e gitmem lazım ve gitme günüm yaklaştı bu şekilde bodrumdan İzmir'e bu araçla gidemeyeceğim söylendi.

Sonuç Opel Türkiye hatalı kusurlu araç satarak beni ve aileme her turlu sıkıntıyı yaşattınız,

Bu mailin aynısını Almancaya çevirttirip Opel Almanya ya da göndereceğim, ve dahası mail adresi uzantısı Opel olan her kurum ve kişiye bu mail gidecek.

Leyla
Leyla

Merhaba. Ben de 40 bin tl ile direksiyon kutusu değiştirdim. Direksiyon Tekrar aynı sorunu vermeye başladı 4 ay içerisinde. Opel Almanya ile iletişime geçtiniz mi

Akif

Merhaba direksiyon sorunu için değil ama piston kırmayla ilgili Opel Almanya ile mailleştim sonuç Opel turkiye ye yönlendirdiler, onlarda pandemi doneminde serviste yağ bakimi yaptırmadığım için bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Garantili Opel Astra'da Tekrarlayan Motor Arızaları Hayatımızı Riske Atıyor

Eyüp
15 Temmuz 2025 18:26
Garantili Opel Astra'da Tekrarlayan Motor Arızaları Hayatımızı Riske Atıyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'nın Motor Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

Fatih
24 Aralık 2024 11:12
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra ile Bitmeyen Elektrik ve Elektronik Sorunlar

Emre