Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra K Araçların Motor Sorunu

Bengisu
17 Ağustos 2023 19:03

Opel Astra hb 1.4 150 AT6 S&S Dynamic aracım 64.000 km'de. Düzenli olarak bakımlarını yaptırdım ve onun haricinde de ekstra olarak özen gösterdim. Fakat aracımı kasko için ekspertize götürdüğümde motorun titreme yaptığı ve servise göstermem gerektiği söylendi. Aracım asla motor arızası vb. Şekillerde uyarı vermiyordu. Aracımı 2 yetkili Opel servisine götürdüm. İkisi de motorda ciddi anlamda sorun olduğunu söyledi. Ve maalesef bu durum Astra k'larda kronikleşen bir şeymiş. Resmen her Astra k'da aynı problem oluyormuş. Kısacası araçlarda bir üretim hatası söz konusu. Apple'ın iPhone 5'leri üretim hatası nedeniyle toplattığını hepimiz hatırlarız. Peki Opel neden Astra k'larına bunu yapmadı? Ya da bir çözüm yöntemi vs sunmadı. Sıfır araç alıp neden bu duruma düşürülüyoruz? Ben Opel'den sıfır araç aldım, eksiksiz bakımlarını yaptırdım. Ve böyle bir üretim hatasının 100.000₺'lik bedelini Opel bana ödetemez! Aracım için gerekenlerin Opel tarafından yapılmasını talep ediyor, aksi halde hukuki olarak hakkımı sonuna kadar arayacağımı tarafınıza bildiriyorum!

07 Eylül 2023 12:43

17-18 Ağustos tarihinde 60.000 km'de olan Opel Astra k Aracımın rolantede titreme yapması probleminden dolayı 2 servise götürdüğümü ve bu sorunun Astra k'lar da kronikleştiğini öğrenmem üzerine Opel Genel Merkez ile iletişime geçtim. Telefonda görüştüğüm kişi Dosyamın açıldığını fakat yetkili servise götürüp sorunun kaynağı hakkında inceleme yapılması gerektiğini söylediler. Bende bunun üzerine sorun belirleme bedeli olan 1.500₺'yi gözden çıkarıp zar zor Opel Global Yetkili servisinden en yakın tarih olan 31 Ağustos için randevu aldım. Aracım 1 haftadır bu serviste olup sorun hala belirlenememiştir. 60.000 km'de olan sıfır olarak Opel'den aldığım aracımla mağdur durumdayım. Opel'e hiçbir şekilde yakışmayan bir tarz ile yaklaşım yapılıyor. Opel'den satın aldığım bu araç için çok pişmanım.

Zafer
Zafer

Öncelikle geçmiş olsun. Opel’i üreten mühendislerden daha çok bilgisi olan, Güngören Bağcılar oto sanayide Nisa Oto Servise danışın derim. Hüseyin Usta birçok arkadaşımızın 100 bin denilen arızaları 3 - 5 bin e halletmiş adamdir. Youtube.com videolarını izleyebilirsiniz.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
02 Ekim 2025 17:14
Satın Aldığım Opel Astra Elektrikli Araçta Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği
satin-aldigim-opel-astra-elektrikli-aracta-surekli-ariza-ve-cozum-eksikligi-6.jpg
satin-aldigim-opel-astra-elektrikli-aracta-surekli-ariza-ve-cozum-eksikligi-5.jpg
satin-aldigim-opel-astra-elektrikli-aracta-surekli-ariza-ve-cozum-eksikligi-4.jpg
satin-aldigim-opel-astra-elektrikli-aracta-surekli-ariza-ve-cozum-eksikligi-3.jpg
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra Elektrikli Araçta Orijinal Şarj Kablosu Kaynaklı Kronik Şarj Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Sıla
06 Aralık 2025 18:31
opel-astra-elektrikli-aracta-orijinal-sarj-kablosu-kaynakli-kronik-sarj-sorunu-ve-servis-ilgisizligi-2.jpg
Tüm Astra Şikayetlerini Gör