Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
24 Ağustos 2024 19:04

Konu: Opel Astra Aracımın Boya Hasarı ve Servis Personeli ile İlgili Şikayet

Sayın Yetkili,

2013 Opel Astra 1.4 Turbo aracım 25 Haziran 2024 tarihinde Ankara Opal servisine bırakılmıştır. Bu tarihten itibaren aracımda yapılması gereken servis ve bakım işlemleri için servise teslim edilmiştir. Ancak, aracımı 28 Haziran 2024 tarihinde teslim aldığımda, aracın ön kaputunda dikkat çeken bir boya kalkışı fark ettim.

Servisteki çalışanlar, aracın boyasının bu şekilde teslim alındığını ileri sürdüler. Ancak, güvenlik kameralarındaki görüntüler aracın servise bırakıldığı anda tamamen sağlam ve çiziksiz olduğunu net bir şekilde göstermektedir. Bu durum, aracımın serviste zarar gördüğünü ortaya koymaktadır. Daha sonra telefonla iletişime geçilerek gerekirse boyayı yarı fiyatına D* yapabileceklerini söylediler.

Bunun yanı sıra, servisteki personel ile yaşadığım olumsuz deneyimi D* belirtmek istiyorum. Servis danışmanı m. S. D. İle olan görüşmemde, kendisi son derece saygısız bir tutum sergilemiş ve sürekli yalan söylediğimi iddia edip bağırarak konuşmuştur. Durumu açıklamaya çalıştığımda, bana hakaret edercesine davranmış ve sorunu çözmek yerine, diğer çalışanlarla birlikte müşteri hizmetlerine başvurmamı önererek beni adeta kovulmuş gibi hissettirmiştir. Bu tür bir davranış, hem profesyonellikten uzak hem D* müşteri memnuniyetini hiçe sayan bir yaklaşımdır.

Bu yaşanan olumsuzluklar, hem aracımın hasar görmesi hem D* müşteri hizmetlerindeki saygısız davranışlar, bu hizmetin kalitesini sorgulamama neden olmuştur. Aracımın onarımının ücretsiz yapılmasını ve yaşadığım bu saygısız davranışlarla ilgili gerekli adımların atılmasını talep ediyorum. Aksi halde, bu durumu hukuki yollara taşıyacağımı ve yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm.

Bu konunun acil olarak ele alınmasını ve gerekli çözümün sağlanmasını rica ederim.

Saygılarımla

ek: ekte önce ve sonrasının fotoğrafları marka tarafından görülebilir

13 Aralık 2024 12:12
Opel Servisinde Yaşanan Mağduriyet Ve Güven Sorunu
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Opel Türkiye'nin İyi Niyet Politikası Mağduriyeti

Özgür
03 Ağustos 2023 00:00
Opel Türkiye'nin İyi Niyet Politikası Mağduriyeti

Opel Alacaklar Lütfen Okuyun!

Ali
23 Eylül 2024 16:27
Opel Alacaklar Lütfen Okuyun!
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Opel Astra'nın Boya Sorunu Ve Değer Kaybı İçin Çözüm Sunulmuyor

Cemil
31 Temmuz 2025 16:41
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka'da Boya Atması Ve Kilometre Sorunu: Mağduriyetim Giderilmiyor

Serdar