Op. Dr. Hüseyin Şimşek Başarısız Üst Alt Göz Kapağı Ameliyatı

31 Mayıs 2024 03:34

Op. Dr. Hüseyin Şimşek, 27 Nisan 2023'te alt ve üst göz kapağı ameliyatımı 3,5 saatte yaptı. 1 yıl sabırla bekleyerek rahatsızlıklarımı WhatsApp üzerinden kendisine resimlerimle ilettim. Gözümün altı ameliyat öncesinden daha kötü torbalar ve fıtıklar vardı ve görüntü, gözler aşağı kaymış, ağlar bir ifade ve üst göz kapağı sadece kesilip dikilmiş ve gözümün yanlarında dikiş iplerinden büzülmüş torbalar şeklindeydi. Kendisine resimleri ilettiğimde cevap olarak bana ameliyatımda bir problem gözükmediğini, alt kapakta cilt gevşekliği olduğunu ve ona ameliyat yapılmayacağını, fraksiyonel lazerle ya da plazma jet sıkılaştırma yaptırabileceğimi söyledi. Benim ameliyatım 3,5 saat sürdü. Ameliyat sonrası 2 hafta gözlerim açılamayacak kadar şiş ve morardı. Siz ameliyatımda ne yaptınız? Sabırla bekledim, tam 1 yıl, sonuç kötü ötesi ve 10 yıl beni yaşlandıran bir ameliyat yaptınız. Maddi ve özellikle manevi olarak daha çok yıprandım. 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü tekrar alt ve üst göz kapağı ameliyatı olmak zorunda kaldım. Tabii ki başka bir göz doktoruna.

Hakan
Hakan

Pandemi esnasında ön tetkikleri yapmadan annemin sarı nokta olan gözüne katarakt operasyonu uyguladığı için, sağ gözde görme kaybı yaşadık. Katarakt operasyonuna girmeden evvel hastanede tüm tetkiklerin yapılabileceğinden emin olun.

Deniz
Deniz

Geçmiş olsun benim de aynı oldu. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz su an nasıl gözleriniz?

Selma sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 08:58
Op. Dr. Hüseyin Şimşek Başarısız Ameliyatı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Mustafa Bayram Göz Altı Dolgusundan Memnun Kalmadım

30 Haziran 2023 19:43