Bakım Sonrası Aracımda Oluşan Ses Sorunu

16 Aralık 2024 20:48

Servis bakim sonrası arabanın altından sesler gelmeye başladı.

12.12.2024 perşembe günü 2016 model Opel Astra k aracımı 150.000 km servis bakimi için Opel Opal Ankara yetkili bayisine götürdüm. Aracımın triger seti (zincir vs., v kayısı...) hepsinin değişim zamanının geldiğini söylediler ve gerektiği gibi bakımının yapılması için anlaştık. Aracımı cumartesi veya pazartesi akşamı teslim alabileceğimi belirttiler. 16 Aralık pazartesi akşamı 72.000 TL kusur ödeyerek aracımı teslim aldım. Teslim alırken ise servis yetkilisi sunu söyledi; rot çubuğu da değişecekti de bugüne yetiştirebilmek için değiştirmedik. Aracı teslim ederken ne gerekiyorsa yapalım dememe rağmen değişmesi gereken parça değişmeden araç bana teslim edildi. Ben tekrar servise gidip tekrar isçilik ücreti ödeyip tekrar müsait günümü ayarlayıp randevu alıp rot çubuğu değiştirmeye mi gideceğim. Bu da yetmezmiş gibi yola çıktığımda aracımın altından takır takır sesler geldiğini fark ettim. Yol bozulduğunda aracın altından sesler geliyor. Arabanın alt takımlarından şu ana kadar hiç duymadığım takırtı sesleri geliyor. Aracımın bütün bakımları Opel yetkili servisleri tarafından yapılmıştır ve su ana kadar aracımın hiçbir sorunu yoktu. Aracımı teslim ettiğimde de hiçbir ses sorun arıza yoktu. Profesyonel eğitimli teknik ekipler bakimi yapsınlar diye tüm işlemlerimi serviste yaptırmama rağmen, sorunsuz teslim ettiğim aracımı sorunlu şekilde geri verdiler. Yarin sabahtan tekrar servise gideceğim ve detayları buradan yazacağım. Yarin ailece İstanbul'a gitmemiz gerekiyor. Sabahtan fakat yeteri kadar egitimi donanımı olmayan kişilerin müdahalesi sonucu mağduriyet yaşıyorum ve itinayla baktığım arabama zarar veriliyor. Opel müşteri hizmetlerinin tarafımla iletişime geçmesini de ayrıca talep ediyorum. Detayları paylaşacağım.

Melih
29 Temmuz 2023 09:33

29 Haziran 2025 23:39

15 Nisan 2024 15:16
Hakan sonuçtan memnun

08 Kasım 2023 10:36
"Odak servis oldukça ilgili ve anlayışlı davrandı. Aracı kontrol edip herhangi bir sıkıntı olmadığını atölye şefi ile görüştüm. Kendilerine güvenmemi sağladılar. İlgi ve anlayışlarından dolayı tekrar teşekkür ederim"

11 Aralık 2023 15:41