Op. Dr. Niyazi Şimdivar Burun Estetik Sürecim

15 Mart 2024 12:29

Öncelikle, burun estetiği sırasında burnumun minimal olmasını beklemiyordum. Yüzümle uyumlu olmasını ve karşıdan burun deliklerinin görünmemesini rica ettim. 2020 yılında Dr. Bey ile görüşme gerçekleştirdim. Kalın deriye sahip olduğum için beklentimi çok yükseltmemem gerektiği konusunda beni uyardı ve bir tasarım yaptı. 2020 Eylül ayında ameliyat oldum. İlk iki gün oldukça ağrılı ve dayanılmazdı ancak sonuca odaklanarak bu durumu sorun etmedim. Kontrol sırasında, dikişlerim Dr. Bey'in kliniğindeki, hemşire olmayan bir asistan tarafından alındı. Dikişler alındıktan sonra, burun kenarlarımdaki dikiş yerlerinde kanamalı, nodül benzeri yapılar oluştu. Bu durum, başkalarının şikayet edebileceği bir sorun olmasına rağmen, 'ameliyattır, olabilir' diyerek kabullendim ve bu nodüllerin tedavisini gümüş nitrat çubuklarıyla kendim yaptım. Kalın derinin şeklini 2-3 yılda alacağı, ödem olduğu söylendi ve ben sabırla bekledim. Şu an ameliyatımın üzerinden 3,5 yıl geçti. Ameliyattan önce büyük bir burnum vardı; şimdi ise büyük, eğri ve nefes almakta zorlandığım bir burnum var. Çevremden 'neden burun estetiği olmuyorsun?' yorumları almak beni yordu. Ameliyattan sonraki kontrollerde, Dr. Bey 'ancak bu kadar oldu' diyerek, sorunuma bir çözüm sunmadı. Sanırım sonuç kendisini de memnun etmediği için artık kalın deriye ameliyat yapmayacağını söyledi. Erkeklerin bile şekilli ve estetik görünen burunlarının öncesi ve sonrası fotoğraflarını gördüğümde kıyas yapmamak elde değil. Her sabah tıkalı bir burunla uyanıyor ve hırıltılı bir şekilde nefes almak zorunda kalıyorum. Kendi öncesi ve sonrası fotoğrafımı ekleyerek, beni araştıran ve şikayetleri okuyarak sonuç bulamayan kişilere referans olmasını umuyorum. Burnumun son hali ve yaşadıklarım, benimle aynı durumda olanlara yardımcı olabilir.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Engin Selamioğlu Klinik Klinik Burun Ameliyatında Hayal Kırıklığı Ve Sorunlu Süreç

19 Kasım 2024 10:42

Op. Dr. Hüseyin Karabulut Hayatımı Karartan Ameliyat Deneyimi

19 Eylül 2024 12:09

Doç. Dr. İsa Kaya Estetik Operasyon Sonrası Beklenen Sonucun Alınamaması Hakkında Şikayet

25 Ocak 2024 23:25

Dr. Emin Toprak 2020'den 2024'e  Burun Ameliyatı Süreci