Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Burcu Çetinkaya Memnun Kalmama

01 Mayıs 2024 09:34

23.04.2024 tarihinde, Karaköy Kemankeş Caddesi Fransız Geçidi İş Merkezi No:53 c Blok Kat:5, d:50, 34363 Beyoğlu/İstanbul adresindeki kliniğe muayene için gittim. Vücudumda bulunan ağır metaller için test/kontrol/ölçüm yaptırmak niyetindeydim. Muayeneden önce 9.000 TL ödeme aldılar. Normal şartlarda bu rakam 10.000 TL, fatura almazsanız 9.000 TL olarak yapabilirsiniz dediler. Paylaştıkların IBAN üzerinden ödemeyi yaptım. Açıklama kısmını özellikle boş bırakmamızı istediler. Aynı şekilde eşim de işlem yaptırdı. Yapılan test/kontrol/ölçüm çok basit işlemler olmakla beraber, 3 aylık periyotlarda her geldiğimizde 8.000 TL daha talep ettiler. Doğal olarak bizde buna tepki gösterdik. Alınacak hizmeti bu şekilde başta aktarmıyorlar. Ayrıca Dr. *** ile görüşmeden önce Dr. B**** ç******** ile görüştüm ve sorunlarımı anlattım. 2018 yılında annemi kaybettiğimi söyledim. Dr. *** odaya geldiğinde bana ilk cümlesi anne/baba kaybı mı yaşadınız? Bilimde böyle bir şey mümkün değildir. Bir insanı ilk gördüğünüzde aile fertlerinin yaşıyor/vefat etti. Gibi yorumlarda bulunmak inandırıcı değil. Odada ses kayıt cihazı ya da Dr. B**** ç******** ile gerçekleştirdiğim görüşme esnasında telefondan Dr. *** arayarak aramızda geçen konuşmaları dinlediğidir. Bu şekilde insanları etkileyerek, işinde uzman olduklarına inandırdıklarını düşünüyorum. Fatura ve IBAN üzerinden alınan ödemelerde açıklama yazdırmıyorlar. Randevu almakta zorlandık, muhtemelen çok fazla kişi bu şekilde hizmet aldığını sanmaktadır. Konu ile ilgili şikayetçiyim.

Dr. Murat Baş Klinikte Yaşanan Sorunlar Hakkında Şikayet

15 Mayıs 2024 15:19
Ilkay sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Tıbbi Hizmet Ve Fahiş Ücretler

21 Ocak 2025 19:39
Yetersiz Tıbbi Hizmet Ve Fahiş Ücretler
Neval sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Cansu Alakbarov Clinic Yalnızca Ticari Kaygılarla Yönetilen Bir Klinik!

26 Şubat 2024 15:51

Peradent Diş Kliniği Tedavi Mağduru

03 Temmuz 2024 02:21
Peradent Diş Kliniği Tedavi Mağduru
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Saygısız Yaklaşım Ve Yanlış Tedavi Nedeniyle Mağduriyet

23 Eylül 2025 22:57