Rüzgar sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Webos Blutv Yüklenmiyor Neden?

31 Mayıs 2024 10:12

65 inç Onvo Webos TV var. Blutv markette uygulama olarak yok uygulamayı yükleyemiyorum. Blu TV üyelik aldım ama TV den izleyemiyorum neden acaba. Webos uygulama mağazasında neden yok ya da başka türlü nasıl yüklenir anlamadım. Blutv ye sordum TV üreticiniz ile görüşün diyor. 2024 yılında alınan TV de Güncel Dijital platform olmaması çok saçma değil mi. Onvo bu noktada pişmanlık maalesef.

03 Haziran 2024 08:08 (Şikayetten 2 gün sonra)
03 Haziran 2024 08:51
03 Haziran 2024 09:01

Verilen cevapta LG yazılım diyorsunuz ama LG nin kendi TV lerinde var. Uygulama mağazada yok ise güncelleme ile almak mümkün iken bu konuda geliştirici bir çalışma yapma imkanı varken hiçbir çözüm sunmadan sorun çözülmüş gibi cevap vermenizi anlamayamadım açıkçası. Marka olarak müşteriden bu şikayetleri alıyoruz uygulama mağazasında ekleme yapalım diyebilirsiniz mesela.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
30 Mart 2024 23:47
Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
15 Aralık 2024 12:11
"Merhaba. Şikayetimle ilgili en kısa sürede bana ulaşan Sedef hanıma teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür. Şunu da dile getirmek isterim;sorun TV de değil internet ayarlarıyla ilgili olduğunu öğrendim bunu da söylemiş olalım. Teşekkür ederim."

Onvo Blutv İndirme Ve Bağlanma

Bahar
19 Kasım 2023 14:29
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
11 Kasım 2023 02:00