Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
23 Kasım 2023 15:44

21 Aralık 2023 13:39

Hiçbir gelişme olmadı

21 Aralık 2023 13:36

A101 alışveriş uygulamasından Onvo link OVBLD03 multi blender seti siyah aldım. Bir ay içerisinde doğrayıcıyı iki kez kullandım, üçüncü kez biber doğrarken kullanmıştım ki 10 saniye sonra bıçak dönmeyeceğini fark ettim. Baktığımda bıçağın üst plastik bölümündeki dişlinin aşınmış olduğunu gördüm. Yetkili servisi aradığımda kullanım hatası olduğu belirtildi ve 490 TL tamir ücreti talep edildi. 740 TL'ye aldığım komple ürün için sadece plastik bıçak parçasının değişimi için bu kadar yüksek bir fiyat istenmesini haksız kazanç olarak değerlendiriyorum. Biber doğrarken herhangi bir kullanım hatam olmamasına rağmen, plastik malzemenin çok zayıf olması nedeniyle üçüncü kullanımda dişlinin aşınmış olması tüketiciyi yanıltmakta ve her arızayı kullanıcı hatası olarak nitelendirerek tüketici mağdur edilmektedir. Ne yazık ki haftalar geçti hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Bunun anlamı, Onvo yetkilileri müşterilerini ciddiye almıyor demektir

24 Kasım 2023 09:33 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
21 Ekim 2023 11:57

Gülden
26 Şubat 2024 15:51
Onvo Multi Blender Pişmanlıktır
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
01 Kasım 2024 12:16

Mükerrem
04 Eylül 2023 23:48
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
06 Eylül 2023 22:22