22 Eylül 2024 10:31

Onvo TV 55" hem kendime hem de enişteme almıştım. Onlarınki bir sene geçmeden ekran gitti. Ses var ekranda çizgiler görünüyor. Servise gitti ekranı değiştirmişler. Dun benim TV de aynısı oldu. Bu nasıl bir is kronik arıza varsa çekin piyasadan. 10 yıl kullanıp aileme verdiğim LCD TV hala tas gibi. 7 ay sonra garantisi dolacak bu değişimden sonra tekrar arızalanırsa ne olacak çöp mü? Pişman oldum. Vallahi bu markayı tercih ettiğim için

28 Ekim 2024 18:19

Arkadaşlar Onvo marka bir TV aldım aldığıma pişmanım. Bir daha bu markanın hiçbir ürününü almam ve etrafımdakilerede aldırmam. Bir buçuk sene oldu ekran gitti. Bir ay oldu servise vereli servis referans numarası dahi vermedi müşteri hizmetlerini arıyorum referans numarası istiyor. Ben servisinizden alamadım siz alin dedim bir haftadır onlarda alamadı. 20 iş günü azami tamir suresi var bunu da geçti. Ben simdi ne yapayım hakkımı nerede arayacağım. Yerli malı dedik rezil ettiler bizi. Artık o tamir olsa bile istemiyorum. Yasal hakkim hakkında bilgisi olan var mı. Yardımdı olursanız sevinirim.

23 Eylül 2024 07:23 (Şikayetten 20 saat sonra)
25 Eylül 2024 13:15
04 Kasım 2024 16:38

Beni telefonda arayan bile olmadı. Robot otomatiğe bağlamış gelen mesajlara aynı cevabi veriyor. Bu markanın hiçbir urunu alınmaz. Servisi sıkıntılı ürettiği ürünler sıkıntılı müşteri hizmetleri sıkıntılı her şeyi sıkıntılı. Kalite namına hiçbir şey yok.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
01 Eylül 2023 13:53

Furkan
21 Aralık 2024 13:33
Onvo TV'nin Sebepsiz Panel Arızası Ve Ulaşılmaz Servis Sorunu

Aldığım Onvo TV Sürekli Arızalanıyor, Değişim Talep Ediyorum

Habib
20 Mayıs 2025 10:39
Temel sonuçtan hiç memnun değil

Temel
12 Şubat 2024 17:25