Samet sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Airfryer 8 Litre E1 Hatası

09 Ekim 2023 23:46

Onvo Airfryer 8 litre E1 hatası alalı 2 3 ay ancak oldu. Toplamda 4 5 kere ya kullanıldı ya kullanılmadı hata nedeni araştırdığımda cihazınız soğuk bir yerde saklanmış bilgisi veriliyor ne yapmalıyım bu cihazı pamuklara sarıp öyle mi kullanmalıyım mutfak tezgahı üstünde öylece duruyor. Oda sıcaklığı 24 derece ürünle ilgili ürün değişikliği talep ediyorum. Severek isteyerek aldığım ürün bu şekilde olmamalı

10 Ekim 2023 12:40 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

12 Ekim 2023 13:45

Müşteri hizmetlerini aradık karşımıza çıkan bayan temsilci il ve ilçe sorup size yetkili servis numarası iletiyorum deyip laubali laubali sorularıma cevap verdi ben zaten yetkili servis numarasına ulaşmak istesem sene olmuş 2023 internet üzerinden Arar bulurdum ben para verip bir cihaz almışım ve bir ay olmadan arıza göstermiş ve sadece bende değil çevremde benimle birlikte aynı cihazı hemen hemen aynı günlerde alan insanlar hep aynı E1 hatası ile karşılaştı bu konunun müşteri hizmetleri ile bu şekilde çözülmemesi gerekiyor

Kübra
06 Ağustos 2023 19:19
Onvo Airfryer 8 Litre

Ali
26 Mayıs 2024 00:54
Onvo Fritöz Tamir Edilemedi
Onvo Fritöz Tamir Edilemedi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
10 Temmuz 2025 11:23