Meltem sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 03:14

18 Eylül 2023 22:59

Beni perişan ettiler paramı geri verin 40 milyarım gitti. Beni tehdit ettiler bende o** beyefendiler insanlar beddua ettim ben çok hastayım dedim onlar benim ilaç ve hastane paramı yediler inanmadılar beni görmek istediler bende fotoğraf çekip gönderdim ve hala bunu da ödeyin yaptım şimdi de bunu ödeyin dediler gittikçe rakam çoğaldı sonra dosya için kapatılması için de bu kadar ödeme yapın hemen hesabınıza geçecek dediler bende artık param yok buladım her yer yapmazsam aileme ve beni avukata direk gidilecek bize ödemediğiniz için haciz olacak paşa paşa ödeyeceksiniz dediler bana tehdit bağırma çağırma yaptılar bende yaptım hayatım da hiç küfür etmemiştim bu onur saraçoğlu yüzünden beddua ve küfür ettim engellediğim halde beni aramaya devam ettiler mesajda engelledim halde utanmadılar yazmış arar mısın diye yazmış beni yaktınız onur saraçoğlu benim paramı geri verin yoksa neler olduğunuzu göreceksiniz eminim. Sayenizde tedavimi başlatamadım hemen benim paramı geri gelmezse artık gelen misafirlerine ilgilenirsiniz çok da güzel eğlenirsiniz merak etmeyin onur bey çok mutlu olacaksınız Allah'a havale etmiyorum benim. Paramı gönderdiniz gönderdin yoksa sorumlusu ben değilim. Derhal paramı geri gönderin yoksa bütün bu sorumluluk ben değilim sizsiniz polis ve arkadaşlarıma haber saldım az kaldı sizin yanınıza misafirliğe gelecekler onur saraçoğlu 40 milyarımı gönderdiniz gönderdin oda sizin kararınız benim tedavim paramdı Allah havale ediyorum inşallah yakalandınız hayatımı mahvettiniz beni yıllardır biriktirdiğim param tedavim ve ölüm paramdı Allah cezasını versin inşallah size. Benim hesabıma para gönderin sizi Allah'A havale ediyorum

25 Ağustos 2023 20:18

Allah belânızı versin hayatımı mahvettiniz beni paramı gönderin o p c ş ler mahvettiniz beni

03 Ağustos 2023 12:52

Allah belânızı versin size 6 gün olsun sağlığımı yok ettiniz inşallah ailenizde sizde sagliliginizindan yok olursunuz inşallah onur saracoğlu ş? 30 milyarım gönderin Allah belânızı versin inşallah ailenizle beter ol benim hastane param ve ölüm paramdı sizde böyle düşün inşallah

02 Ağustos 2023 11:46

Meltem Meltem 1 gün önce Onur Saraçoğlu Global Paramı Aldılar Onur Saraçoğlu Global Paramı Aldılar Beni perişan ettiler paramı geri verin 30 milyarım gitti. Beni tehdit ettiler bende o** beyefendiler insanlar beddua ettim ben çok hastayım dedim onlar benim ilaç ve hastane paramı yediler inanmadılar beni görmek istediler bende fotoğraf çekip gönderdim ve hala bunu da ödeyin yaptım şimdi de bunu ödeyin dediler gittikçe rakam çoğaldı sonra dosya için kapatılması için de bu kadar ödeme yapın hemen hesabınıza geçecek dediler bende artık param yok buladım her yer yapmazsam aileme ve beni avukata direk gidilecek bize ödemediğiniz için haciz olacak paşa paşa ödeyeceksiniz dediler bana tehdit bağırma çağırma yaptılar bende yaptım hayatım da hiç küfür etmemiştim bu onur saraçoğlu yüzünden beddua ve küfür ettim engellediğim halde beni aramaya devam ettiler mesajda engelledim halde utanmadılar yazmış arar mısın diye yazmış beni yaktınız onur saraçoğlu benim paramı geri verin yoksa neler olduğunuzu göreceksiniz eminim. Sayenizde tedavimi başlatamadım hemen benim paramı geri gelmezse artık gelen misafirlerine ilgilenirsiniz çok da güzel eğlenirsiniz merak etmeyin onur bey çok mutlu olacaksınız Allah'a havale etmiyorum benim. Paramı gönderdiniz gönderdin yoksa sorumlusu ben değilim. Derhal paramı geri gönderin yoksa bütün bu sorumluluk ben değilim sizsiniz polis ve arkadaşlarıma haber saldım az kaldı sizin yanınıza misafirliğe gelecekler onur saraçoğlu 30 milyarımı gönderdiniz gönderdin oda sizin kararınız benim tedavim paramdı Allah havale ediyorum.

02 Ağustos 2023 11:43

Beni görün

02 Ağustos 2023 11:06

02 Ağustos 2023 11:04

Allah belânızı versin inşallah 30 milyarım geri gönderin onlar benim ilaç param ve ölüm kesesi için di sağlığımdan ettiniz Allah'ta sizinde sağlığınız beter olsun paramı gönderin 😡😡😡😡😡😡😡😡

01 Ağustos 2023 03:01

Dahada yazmaya devam edeceğim benim hesabıma para gönderene kadar şikayet etmeye devam edeceğim

01 Ağustos 2023 03:06

Ailenizde inşallah benden peter yaşatın Allah'tan dileğim bu ben polise ve arkadaşlarıma teslim ettim siz bilirsiniz derhal benim paramı gönderin Allah belânızı versin inşallah sağlığınıza peter olsun inşallah daha sayacağım nokta...

01 Ağustos 2023 11:43

Allah belânızı versin inşallah sizde darda kalın inşallah hiçbir yere kaçamayacaksınız eninde sonunda yakalanacaksınız benim tedavin paramdı Allah'ından bulun inşallah benim paramı geri gönderin sizi Allah'a havale ediyorum için içinden cikamayasiniz inşallah Allah belânızı versin geberin 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

01 Ağustos 2023 12:04

Allah belânızı versin lanet olsun inşallah 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡cehennemde yanarsınız inşallah derhal benim paramı gönderin

01 Ağustos 2023 12:33

Cehennemde yanarsınız inşallah 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

01 Ağustos 2023 13:30

Allah belânızı versin cehennemde yanarsın Allah sizi kahrettin Sizin yüzünden tedavimi başlatamadım inşallah hepinizde sizde öğle yaşayın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

01 Ağustos 2023 15:13

Allah tüm belânızı versin 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 size insallahhhhhhhhhhh Haram girsin inşallah benim hastane paramdı benim tedavim paramdı Allah cezasını versin inşallahhhhhhhhhhh inşallah size yedirmesin ailenizde perişan ettin inşallahhhhhhhh Siz beni perişan ettiniz ya sizde peter olun inşallahhhhhhhh

01 Ağustos 2023 22:24

Allah sizi kahrettin hala benim paramı geri vermediniz sayenizde tedavimi başlatamadım beni kötü ettiniz Allah sizi kötü ettin inşallah Allah belânızı versin inşallah sizi ve ailenizi 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

02 Ağustos 2023 11:00

Görmeyin beni Allah belânızı versin inşallah sağlığımızdan olun inşallah siz benim sağlığımdan ettiniz Allah cezasını versen 30 milyarımı gönderin onlar benim ilaç param dı ölüm kesemdi Allah belânızı versin inşallah beter olun siz bana para iade edene kadarda yazmaya devam edeceğim Allah cezasını versin inşallah sizi

02 Ağustos 2023 16:56

Allah belânızı versin öleceğim ben öldükten sonramı paramı göndereceksiniz onlar benim param ölüm paramdı Allah cezasını versin inşallah

03 Ağustos 2023 18:07

Niye beni kimse ciddiye almıyorsunuz yayımlamadınız neden

04 Ağustos 2023 01:46
Onur Saraçoğlu Global Paramı Aldılar

Halen mi hazırlanıyor yayımlamak için kendisi yoğun bakımda nefesi kesildi benim yazmamı istedi bende yazıyorum lütfen buna ciddi alın artık sadece size verdiği parayı geri istiyor gerçekten onun ilaç parası hem ölüm parasıydı bu kişiye iletin artık vicdanıza bırakıyorum size hesaba göndersinler dedi uyandığımda ilk iş hesabımda bakacağım dedi lütfen artık gönderin

04 Ağustos 2023 15:21

Yoğun bakımdayım ölmedim nefes alamıyorum mikrop kapmayım diye beni buraya aldılar bunu yayın yaptığınız için teşekkür ederim umarım paramı gönderirler hesabıma baktım hala gönderilmemiş bakin bunu yayın yapanlarda sesleniyorum lütfen paramı göndersinler onlar benim ilaç ve ölüm paramdı küfür de yazmayacağım yeterince yazdım artık onlara Allah'A havale ediyorum lütfen yayın yapanlara sesleniyorum yardım edin bana onlar Benin sağlık param rica ediyorum belki son yazışım olacak çünkü daha fazla yazamayacağım canım çok acıyor üstelik bilinmeyen numaralarda arıyorlar beni açmıyorum çünkü numarayı bakmıyorum ama onlarsa hiç benimle iletişime girmesinler sadece onlar benim paramı göndersinler nokta...

05 Ağustos 2023 01:04

Beni görenlere sesleniyorum iyiye gitmiyorum durumum kötüleşti Allah rızası için paramı göndersinler onlar benim ölüm param dır paramı görmeden ölmeyeceğim paramı gördükten sonra ölüyorum aileme yük olmamış olacağım huzurla öleceğim inşallah onlara vicdanıza bıraktım Allah rızası gönderin benim paramı hiçbir hakkım helal etmeyeceğim size lütfen onlara söyleyin aynen yazdığım gibi söyleyin 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭beni başka numarayla arasanız açmıyorum kayıtlı olmayan numarayı açmıyorum bu yüzden benim paramı gönderin lütfen onları bulan varsa söyleyin göndersinler hakkım helal etmeyeceğim onlara 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

21 Ağustos 2023 17:36

Siz beni yaktınız sizde cayır cayır yanarsınız inşallah beni mahvettiniz Allah'ta size de mahvettin inşallah ailenizle beraber inşallah Hala hesabiminda para göndermediniz polisler her yere sizi arıyor nereye kadar saklanacaksınız Allah belânızı versin inşallah size😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡yatan hastaya bunu yaptinizya sizde inşallah yatalak olursunuzda benim çektiğimi bin katını çekin inşallah

21 Ağustos 2023 17:39

Dolandırıcılar sahtekarlar şeref daha sayayım mı ne istediniz masum insanlar sizde öyle düşün ki bakalım nasıl oluyormuş

25 Ağustos 2023 00:27

Cehennemde yanasınız inşallah cayır cayır yanarsınız inşallah beni mahvettiniz Allah'ta size de mahvettin inşallah ailenizle beraber inşallah yanarsınız sayenizde tedavimi başlatamadım beni kötü ettiniz Allah sizi kötü ettin inşallah ölüm paramı aldınız Allah belânızı versin inşallah beni mahvettiniz hemen paramı gönderin polisler her yerde sizi arıyor Allah belânızı versin geberin cehenneme gideceksiniz beni yataktan çıkmaya sebep ettiniz Allah bildiğiniz gibi yapsın inşallah eşe dosta ve polis arkadaşıma sizi şikayet ettim sizi arıyorlar haram zıkim olsun inşallah size 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡beni korkurtunuz ya ne PC olduğunuzu polis arkadaşım öğrendi haydi cesaret8nuz varsa yapın ben yaptım inşallah yakalanacaksınız dolandırıcılar o. PC. Avukat da dolandırıcı çıktı onlarda serefsizlermis öğrendik ne mal olduğunuzu bana fazlasıyla hesaba ödediniz ödedin artık siz bilirsiniz p

25 Ağustos 2023 00:36

Paramı gönderin fazlasıyla gönderin 40 milyarım gitti sizde bana fazla ödeyeceksiniz Allah'ından bulsun size çözüm buldunuz buldunuz yoksa hepiniz onur saracoğlu Cihan çakır Mehmet Ahmet her neyse Avukat sahte dolandırıcılar hepsi tatille gidecekler biraz kafanızı dinleneceksiniz hesabıma para gönderdiniz gönderdin

25 Ağustos 2023 20:14

Allah belânızı versin inşallah hayatımı mahvettiniz beni Allah belânızı versin 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

26 Ağustos 2023 11:28

Siz beni yaktınız Allah'ta benden beter yanın inşallah benim paramı gönderin gönderin Allah belânızı versin inşallah paramı gönderin yeterrrrrrrrrrrr

18 Eylül 2023 23:03

Paramı bekliyorum hayatımı mahvettiniz beni noktaaaaa anlayın kabul etmiyorsunuzya noktaaaaaaa inşallah sizde mahvoldunuz inşallah haram olsun inşallah boğazınızda kalsın ve başınıza daha büyük bela gelsin inşallah

18 Kasım 2023 23:03

Medyum Filipus Yanıltıyor

03 Haziran 2024 16:01

08 Haziran 2024 00:57
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Gain Yatırım Sürecinde Yaşadığım Sorunlar Ve Tehditler

04 Temmuz 2024 00:38