North Fast Reklam Pazarlama Aldatıldım Ve Paramın İadesi

11 Eylül 2023 10:39

O*** ve k*** tarafından İstanbul'la çağrıldım. 24.12.2022 tarihinde yabancı müşterilere devremülkümü iyi bir fiyat karşılığında satacaklarını söylediler. İlk devre mülküm için 30.000 TL vermem gerektiğini ve müşterinin hazır olduğunu söylediler.
06.01.2023 tarihinde ikinci devremülküm 80.000. Tl kredi çekildi. Ocak ve şubat da ödeme yapmadı. 05.03.2023 tarihinde k***dosyamın devri olduğunu yeni dosya açılacağını satışın olması için ek sözleşme yapmam gerektiğini 85.000 TL daha kredi çekerek ek sözleşme yaptırdılar. 19.04.2023 tarihi İstanbul a gelmemi istedi. İstanbul'da Maltepe şubeye gittiğim de ise tekrar dosyamın başka birine aktarıldığını söyledi. Param olmadığımı söyledim. Mart ayında cep telefonumdan bilgilerimi izinsiz kurcaladığında hesabımda bulunan oğlumun dolar parasını gördüğünü ve kendi cep telefonuna resmini attığını göstererek söyledi. Tartıştık.

H*** isimli bir müdür şirkette daha yetkili biri olduğunu doları bozdurmam gerektiğini, yoksa sıkıntı yaşayacağımı söyledi ve kesin devremülkümün satılacağını hatta ispatı olarak da isminin d***olduğunu söyleyen ama gerçek ismi y*** kendi cep telefonunda Arapça konuşarak müşteri tamam dedi ve o zamanın dolar kuruyla 460.000 TL çekildi (ilk devremülk). Bayramdan sonra tekrar İstanbul a gittiğim de ikinci devremülk için aynı müşterinin talip olduğunu tekrar dolar bozdurarak 520.000 TL çektirerek müşterinin ön ödeme olarak milyon 2 milyon tl yatırdığını nisan vereceğini mayıs ortasında da 14 milyon tl vererek işlem tamamlanacağını söyledi.
Sonra paranın bankada bloke olduğu söylendi tüm işlemlerimi iptal etmek istedim. Şirket sahibin asistanı m*** isminde biri devreye girerek paralarımın kur bazında ödeneceğini söyledi ve dosya devrini kendine yaptı.
Ancak beni İstanbul a çağırdığında kendi gelmedi. Ben bu sayfadan şikayet dilekçesi yazdım. Dilekçem nedeniyle yeni müşterin vazgeçtiğini Yalova'da 08.06.2023 tarihinde toplantı olacağını hemen şikayetimi çekmezsem paramı alamayacağımı söylendi ve 09.06.2023 tarihinde b*** sözleşmelerimin iptalini yapılarak bir hafta içinde 1.175.000 TL faizi ile ödenmesini söyledim.
Burak bana verdiğim paraların o günkü kur üzerinden yani 63.000 dolar bana para verileceğini taahhüt etti. Noterden de iptalimi istedim. Yine param ödenmedi. 03.08.2023 tarihinde paramın iadesi yapılacak dendi. Ödenmedi. Benim gibi bir çok mağdur var. Param ödenmesini talep ediyorum.

20 Ekim 2024 16:43
kredi-basvurusunda-yasadigim-buyuk-sorunlar-4.pdf