Ali sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2024 13:45
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Öncü Zeytincilikten sorumlu yetkili tarafından arandım. Kendilerine konu ile ilgilendikleri ve jestleri için teşekkür ederim.”

Esenyurt adile naşit bulvarındaki anpa groos dan öncü Premium doğal siyah zeytin aldık. Ki 2-3 yıldır hep aynı zeytini alıyoruz ve gerçekten kaliteli olduğunu düşündüğümüz için alıyoruz. Bu ay başında aldığım kutudaki zeytinlerin Premium ya da kutusunda belirtildiği gibi 181-230 adet/kg oranındaki irilikte olmadığını gördük. Ayrıca hepsi ezik gibi ve olması gerekenden küçük. Resimlerden de anlaşılacaktır. Üzerinden bir kısmını ikram etmek durumunda kaldığım ve kutusunu da açmış olduğum için tekrar markete iade edemedim.

Ali
Ali
29 Temmuz 2024 13:05

Servet sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 17:56
Mehmet sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2024 14:34
"Öncü zeytin ve ürünlerine olan güvenimi boşa çıkarmadılar. Firma yetkilisi ve ilgili personele teşekkür eder, hayırlı kazançlar iyi çalışmalar dilerim."

Öncü Zeytin Hüsranı

30 Haziran 2023 01:30
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
22 Şubat 2024 15:00
"Konuyla ilgilenen hanımefendiye çok teşekkür ederim. Yeni ürün gönderildi"
Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
16 Ağustos 2024 10:22
"Konuyla ilgili olarak arayıp ilgilenen firma yetkilileri için teşekkür ediyorum. Önemli olan ürünü sahiplenmek ve sorunun çözümü için harekete geçmek."