Oktay sonuçtan hiç memnun değil

On Bank Müşteri Olma Sürecinde Yaşanan Teknik Sorunlar

On Bank Müşteri Olma Sürecinde Yaşanan Teknik Sorunlar
28 Eylül 2024 16:07

On Bank müşterisi olmak için internet üzerinden bilgilerimi doldurdum, daha sonra görüntülü görüşme yaptık. Müşteri temsilcisiyle bütün aşamalar sorunsuz olarak gerçekleşti. Mobil şifre geleceğini belirterek görüşmemizi sonlandırdık. Şifre gelmedi, müşteri hizmetlerini aradım; teknik bir arızadan müşteri görünmediğimi söylüyorlar. Anlamış değilim. Görüntülü görüşmede bütün süreçlerin tamamlandığını söylediler. Müşteri temsilcisi bütün kimlik resimlerimi de aldı. Ben bu bankaya 1.000,00 TL yatırıp müşterisi olacaktım, bankada iyi ki olmamışım. Şimdi merak ettiğim, bu bilgilerimi verdim ama bu bankaya da güvenemiyorum. Bilindik bankalarda çalışmakta fayda var. Bu durumu ömrümde hiçbir bankada görmedim.

30 Eylül 2024 16:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli ON’lu, Talebin ile ilgili inceleme sürecini başlattık. Süreç tamamlandığı zaman kayıtlı iletişim bilgilerin üzerinden en kısa süre içerisinde bilgilendirme yapacağız. Sevgilerimizle. ON Dijital Bankacılık

02 Ekim 2024 10:59

Değerli ON’lu, paylaşmış olduğun konuya yönelik incelemeler tamamlanmış ve e-posta aracılığı ile tarafına bilgilendirme yapılmıştır. Sevgilerimizle. ON Dijital Bankacılık

15 Aralık 2023 17:55
On Dijital Bankacılık Bir Şifreyi Gönderemediler
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Dijital Müşteri Olma Sürecinde Şube Zorunluluğu Ve Yanıltıcı Yönlendirme

28 Mayıs 2025 19:55
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

On Bank'ta Telefon Numarası Güncelleme Krizi: 3 Ay Süren Mağduriyet

19 Ocak 2025 20:26