Ümit sonuçtan çok memnun

Omix Yazılım Sorunu!

Ümit
15 Şubat 2024 19:24
Ümit'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler servisinizdeyim şu an”

Omix X600 model telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Bir önceki telefonumda da aynı sorun mevcuttu; dokunmatik ve ekranımda bir sorun olmamasına rağmen ekranı değiştirdiniz ve yazılım güncellemesi yaptınız. Değişen ekran, mesaj yazarken mürekkep dağılmaları gibi problemler yaratıyordu. Telefonum çalındığı için yeniden aynı modeli satın aldım ve bu yeni telefonum da üç ay dolmadan kendi kendine kapanmaya başladı. Lütfen acil bir güncelleme yaparak sorunu çözün ya da gerekli yazılımı d***@gmail.com adresime gönderin ki ben kendim yükleyebileyim. Gerekli programlar bilgisayarımda mevcut. Bir yazılım için uzun yollar kat edip servise telefonu bırakmak ve telefonun orijinalliğini bozmak istemiyorum; zira önceki deneyimlerimde gereksiz işlemler yapıldı. Acil dönüş yapmanızı rica ediyorum.

16 Şubat 2024 10:51 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Ümit
22 Şubat 2024 15:17
Omix Yazılım Sorunu!

Teşekkürler servisinizdeyim şu an

Bekir
30 Mart 2024 16:21

İnan
19 Şubat 2024 20:54
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
15 Ocak 2024 00:01