Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Omix Telefon Pişmanlığı

Omix Telefon Pişmanlığı
24 Temmuz 2024 17:40

Teknosa'dan Haziran 2023 yılında Omix x400 telefon aldım. 15 gün sonra şebeke sorunu yaşamaya başladık, yine buraya "Şikayetvar"üzerinden sıkıntımızı bildirdik. Omix'ten aranarak telefonu servise yolladık ve arayan beyefendinin ricası üzerine yorumumuzu kaldırdık. Ve tam 1 yılı doldurduk Omix marka telefonumuz kapanmaya başladı, şarj oranı %30 civarlarındayken hemen kapanıyor. Şarjı tam doluyken de kapanmalar başladı. Biz bu telefonu usulüne uygun kullanıyoruz, öyle kullanım hatası falan filan olaylarımızda yok, telefon kalitesiz kardeşim gerçekten telefon çok kalitesiz. İlk günden beri kamerası da çok kötü çekim yapıyor. 7 sene önceki kullandığım S**buna bin değil bir milyon üste basar. Telefon kendiliğinden kapanıyor, kamerası çok kötü.

08 Ağustos 2024 21:28

Omix telefonumun garantisinin henüz bitmesine 1 yıla yakın zaman varken, tamir için 4500 TL para istediler. Satmış olduğu ürünün arkasında durmuyor. En başta Omix markalı ürünü alarak hata yapmışım. Tamir için yollamış olduğum kutunun içerisine bütün aksesuarları koydum. Teslimat formundaki belli yalnız yollamış olduğum kablosuz kulaklık geri gelmedi. Kulaklığı almışlar. Tamir için 4500 TL'lik ücreti kabul etmedim. Yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne giderekten ücret iadesini talep edeceğim.

Ek
06 Ağustos 2024 11:06

Omix x400 telefonumda 1 seneyi geçmeden aşırı ısınma ve kapanma başladı, telefon hem donuyor, açılmıyor. Uygulamalara girince aşırı kasıp donuyor. Batarya değişimine 4500 TL istiyor müşteri hizmetleri aradı. Düşünmenizi tavsiye ederim 1 senelik telefon. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim telefon gelsin.

29 Temmuz 2024 09:47 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

29 Temmuz 2024 10:05

Omix yetkilisi bugün aradı, kendilerinede belirttiğim gibi bu markanın x400 modeli problemli hiç memnun değilim. 2. Kez bir yılın sonunda tekrardan servise yollayacağım. Elimde belgeleri mevcut, tamir olmuş cihazdan da hayır gelmiyor, kullanıcı hatası olarak hiçbir şeyi kabul etmem söz konusu değil, cihazın değişimi olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Gelişmeleri buradan paylaşacağım. Bu arada arayan kişiyede teşekkür ederim ilgili alakalı ve çözüm odaklı. Tek sıkıntı Omix

02 Aralık 2024 00:51

Satmış olduğunuz ürünün arkasında durmadığınız için, Hakem Heyeti ücret iadesi verdi. Çok şükür

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Omix Telefonlarda Bitmeyen Sorunlar Ve Çaresiz Bekleyiş

26 Haziran 2024 16:46

Teknosa'dan Aldığım Omix X600 Telefonun Sorunları Ve Garanti Süreci

Büşra
31 Ağustos 2024 23:18
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Omix X600 Cihazında Bitmeyen Sorunlar

Berat