Oleg Cassini 41 AVM Şube Personel Şikayet

08 Temmuz 2024 16:51

Merhaba, 41 AVM şubenizden abiye elbise aldım. Aldığım elbisede yırtmaç kısmında kapatma ve göğüs kısmında drapeli kısımda daraltma işlemi olacaktı. Elbisenin terzi öncesi üzerimde fotoğrafı ve manken üzerindeki fotoğrafı bulunmakta. Terzi sonrası yırtmaç kısmı çok kötü şekilde dikilmiş ve drapeli kısım bozulmuştur. Elbisenin duruşu çok basitleşti. Terziden konu ile destek istediğimde bir şey yapamayacağını ve benim manken olmadığımı söylemiştir. Şu an elbisenin duruşu ilk giydiğim halinden çok çok kötü ve basit durmaktadır. Farklı bir konu olarak, şube personelinizin güler yüzlü olmaması, kaldı ki bugün bir arkadaşımla konuyu konuşurken aynı sitemi etmesi markanız açısından kötü bir izlenim bıraktı. Kıyafeti teslim almak için uğradığımızda bizi karşılayan bir bayana ürünümüzü almaya geldiğimizi söylememiz ve bunun üzerine hoş geldiniz yerine 'ne' diye kaba bir soruyla karşılık almamız çok kabalığın işaretidir. Öncelik olarak elbise konusunda mağduriyetimizin giderilmesi ve Personeliniz A*** Hanım hariç (mağazadaki tek güler yüzlü ve destek olan personel) diğer tüm çalışanlarınızın uyarılmasını ve mağduriyetinin düzeltilmesini talep ederim.

11 Temmuz 2024 19:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız deneyim için özür diler konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Yapmış olduğunuz bildirimle ilgili olarak gerekli aksiyonu alacağımızı sizinle paylaşmak isteriz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. OLEG CASSINI

29 Temmuz 2023 08:19

02 Eylül 2023 23:51
Oleg Cassini Ayıplı Değil Hatalı

Ekru Life Kendileri Israrla Terziye Götürüp Elbise Mahvettiler

09 Ekim 11:35
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 23:51
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
29 Ağustos 2023 18:13