Salih sonuçtan hiç memnun değil

Ola Motor Elektrikli Bisiklet Pişmanlığı

08 Temmuz 2023 14:03

Sayın ola destek birimi, ben salih sefa kara olarak A101 zincir market satın aldığım "ola" marka elektrikli bisikletin garanti işlemleri için size başvurmak istiyorum. Mağazadan satın alınan bisikletin kutusuyla götüremeyeceğimi çok büyük olduğunu araca sığmayacağını belirtmeme karşılık kutusuz bir şekilde servisinize verilmesinde bir problem olmayacağını belirtilmişti, ancak servis noktasına götürdüğümde iş yeri çalışanı garanti belgelerinin kutusuyla birlikte gönderilmesi gerektiğini söyledi ve doğrudan reddetti.

Ayrıca elektrikli bisikletin gidon kısmında bulunan göbeğin hatalı üretim olduğunu bu parçanın kullanım esnasından oluşan boşluktan kaynaklı olarak tehlike oluşturduğunu belirtti. Bu durum beni endişelendirdi ve sizinle iletişimden geçmeyi gerek gördüm. Satın alınan ürünün garanti süresinin içinde olması ve yetkili servis noktasına yönlendirilmiş olmam nedeniyle garanti hizmetlerinden yararlanma hakkım olduğunu düşünüyorum.

Bu talep yardımınızı talep ediyorum. Elektrikli bisikletimle ilgili garanti işlemlerinin saklanması ve arızalarımın saklanması için nasıl bir yol izlenmesini gerektiğine dair bilgi istiyorum. Ayrıca, kutu ve garanti belgelerinin eksiksiz bir şekilde servise ulaştırılması konusunda iş yeriyle yaşadığım sorunların nasıl çözüleceği hakkında da bilgi almak istiyorum. Yetersiz destek biriminiz ve yetkin olmayan servislerinizden dolayı yasal süreçlerin devamını sağlayacağım. Müşteri memnuniyeti açısından bu bakış açısı en kısa sürede çözüm bulunmalarını sağlar.

10 Temmuz 2023 14:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ola Motor Ürün İadesinin Yapılamaması

27 Ağustos 2023 19:13
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Ola Motordan Elektrikli Bisiklet Almak Pişmanlık

23 Eylül 2023 09:57