Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ola Motor Ürün İadesinin Yapılamaması

27 Ağustos 2023 19:13

Manisa Salihli şehitler mh A101 mağazasından mağaza kodu:F507 18.08.2023 tarihinde almış olduğum Ola marka elektrikli bisikletin ön tekerinin jantıyla birlikte sorunlu olduğunu vites geçişlerinde ve fren disklerinde sorun olduğunu tespit ettim konuyla ilgili ürünün Ola destek hattından bilgi aldığımda ise Salihli'de servis sözleşmesinin bittiğini ve beni Manisa şehzadelerde bulunan bir servise yönlendirdi. Buraya gönderme durumum yok üründen ve reva görülen muameleden ziyadesiyle soğudum tüketici haklarımıza ve tüketicinin korunması kanununa yeterince hakimim yasal hakkımı sonuna kadar arayacağım. Olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmalarını bekliyorum. En son mağaza işe görüştüm hiçbir gerekçe sunulmadan iadeniz kabul olmaz dediler. Müteakiben A101 destek hattı ile görüştüm sorunun çözülmesi yönünde Kayıt oluşturdular cevap bekliyorum. İçinde bulunduğum durumun müşteri memnuniyeti kapsamında değerlendirilmesini ve iade talebimin bir an önce gerçekleşmesini istiyorum ve tarafıma konuyla ilgili dönüş sağlanmasını istiyorum teşekkürler

27 Ağustos 2023 18:56

A101 F507 kodlu mağaza bahse konu şikayetimin satın alma birimine iletildiğini ama hala sonuçlanmadığını belirtiyor. Konuyla alakalı bilgilendirme yapılmasını istiyorum ürünüm ilk günden beri tekrar paketlenerek iade için hazırladım ama muhatap bulamıyorum böyle ticaret ahlakı olamaz çözüm istiyorum sattım iş bitti olmamalı gerekli işlemleri başlatacağım ve süreci takip edeceğim.

31 Ağustos 2023 21:04

Neden muhatap bulamıyorum sorunuma çözüm bulamıyorum gerekçeniz nedir

07 Eylül 2023 19:31

Neden cevap yok mahkemeye başvurdum yakında ararsınız

Salih sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 14:03

Ola Motor Elektrikli Bisiklet Arızası

14 Ekim 2023 11:06
Sonya sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 11:01

Ola Elektrikli Bisiklet Pişmanlığı.

31 Mart 2024 21:01
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
20 Eylül 2024 19:18