Okx Hesap Dondurma Ve Para İade Sorunu

Buse
30 Ağustos 2024 12:22

Okx hesabımı doğruladım ve biraz kullandım, ancak aniden hesabımı dondurdular. Şimdi hesabıma giriş yapamıyorum. Paramı göndermelerini istedim, çünkü ihtiyacım var dedim, ama bunu da yapmıyorlar. Beni gerçekten mağdur ettiler. Böyle bir saçmalık görmedim. 24 saat geçti, hâlâ e-posta yok, sebep yok, hiçbir şey yok.

Okx benim gözümde kesinlikle güvenilir bir şirket değil. Şu anda bana çok büyük sorunlar yaşatıyorlar. Faturalarımı ödemek için kriptoya ihtiyacım vardı, ama paramı kullanamıyorum. Hiçbir sebep olmadan hesabınıza erişiminizi engelleyebilirler. Herhangi bir gerekçe göstermeden paranızı dondurabilir veya tutabilirler.

30 Ağustos 2024 12:02

Okx benim gözümde kesinlikle güvenilir bir şirket değil. Şu anda bana çok büyük sorunlar yaşatıyorlar. Faturalarımı ödemek için kriptoya ihtiyacım vardı, ama paramı kullanamıyorum. Bu borsayı kimseye tavsiye etmiyorum, çünkü hiçbir sebep olmadan hesabınıza erişiminizi engelleyebilirler. Herhangi bir gerekçe göstermeden paranızı dondurabilir veya tutabilirler.

Hesabım Sebepsiz Yere Askıya Alındı, Çözüm Bekliyorum

Serhat
05 Mart 02:48

Kaan
12 Mayıs 2024 13:29
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

OKX TR'de Hesap Güvenliği Ve Destek Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Adnan