Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ofmark Kalitesi Ve Özelliğini Kaybetmiş Spada Diye Satılan Telefon Kılıfı

10 Kasım 2023 22:00

Ofmark Ofis Malzemeleri ve Elektronik Hizmetler a. Ş. Firmasına ait internet sitesinden birden çok kere 10 adete yakın sayıda iPhone telefonuma spada marka kılıf aldım. Gelen kılıfların hepsi gölgeli gibi, lekeli, sanki rutubette kalmış gibi kalitesi bozulmuş halde kullanılmaz durumda. Ürünleri 10-15 TL gibi düşük fiyata satıyorlar. Fakat gelen ürünler kullanılamaz halde kalitesi bozulmuş vaziyette oluyor. Ürünü iade etmek istediğinde ürün değerinden daha fazla 45 TL kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorsun. Ve bu anlamda ben 10'a yakın ürünü çöpe atmak zorunda kaldım. Firmaya durumu izah edip tarafıma iPhone se 2020 telefonuma uygun temiz kılıf gönderilmesinin sağlanmasını istedim. Firma kayıtsız kaldı. Ucuz diye alınıyor ama alınan spada denilen kılıflar kullanılamıyor. Hepsi lekelenmiş ve bozulmuş gibi.

14 Kasım 2023 13:17 (Şikayetten 3 gün sonra)
14 Kasım 2023 14:39

Yalan, ürünler orijinal olabilir ama hepsi kusurlu. Sizinle iletişim kurdum. 46 TL iade ücreti nedir. Bu iadeyi engellemenin basit yolu değil mi. Bence ayıp müşteriyi suçlamak. Müşteri velinimet değil mi. Mağduriyetimi giderin. Hakkımı helal etmiyorum.

14 Kasım 2023 14:54

Orijinal ürünleri spadamobile sitesinde bulursunuz. Fiyat 300-500 TL siz 19 liraya çöpe atılacak ğrğnleri müşteriye gönderiyor, stoklarınız tüketmeye mi çalışıyorsunuz. 10 lira da olsa haksız kazanç günahtır

Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Rafet
27 Temmuz 2023 01:17
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
08 Ocak 2024 10:57

17 Temmuz 2024 10:27
avansas-iade-odemesini-yapmiyor-iade-ft-sina-iade-karsilik-kesiyor-3.pdf
avansas-iade-odemesini-yapmiyor-iade-ft-sina-iade-karsilik-kesiyor-2.pdf
avansas-iade-odemesini-yapmiyor-iade-ft-sina-iade-karsilik-kesiyor-1.pdf
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
11 Ekim 2024 12:49
Seher sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 11:30