Onur sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 16:34

Trendyol üzerinden Oddamoda satıcısından mont satın aldım. Ürünü, fotoğraftaki üründen farklı bir ürün olarak gönderdiler. Kendilerine durumu ilettim fakat tedarik edemediklerini söylediler ve para iadesi istedim. Bu arada bu satıcı yanıltıcı şekilde hâlâ mont satışına devam ediyor. Daha sonra yine Trendyol sitesinden TECH&TECH satıcısından aynı montu sipariş verdim fakat yine aynı yanlış mont bugün elime ulaştı ve montun üzerindeki firma ismi Oddamoda olarak eski satıcı görünüyordu. Yani iki farklı satıcı gibi görünüp yanlış ürün göndermeye devam edildi. Bunun apaçık bir sorun olduğunu Trendyol'a iletmeme rağmen hiçbir işlemde bulunmadı ve satıcısı ile iletişime geçmeyi bile uygun görmedi. Şimdi ben bu montu aynı fiyata farklı bir yerde bulamıyorum ve mağduriyetimi çözme konusunda Trendyol gibi büyük bir firmadan destek görememeyi hayretle karşıladım. Bu siteden yoğun alışveriş yapmama rağmen müşterisini hiç umursamaması artık kendilerine bakış açımı değiştirdi. Çözüme kavuşmaması halinde farklı mercilere bildireceğimin de bilinmesini istiyorum.

profile profile

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ve Eksik Ürün Teslimatı Sorunu

14 Ocak 2025 19:48

27 Kasım 2024 17:56

Büşra
27 Temmuz 2023 21:03
Selin sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 00:09
Poderia Butik Art Niyetli Satıcıyı Kollayan Trendyol
Poderia Butik Art Niyetli Satıcıyı Kollayan Trendyol
Muhterem sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında İptal Edilen Siparişle Hayal Kırıklığına Uğradım

Muhterem