Sultan sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 17:56

24.02.2024 Akbank sonu 6595 ile biten kredi kartımdan Oculus ® Digital adlı bir firmadan üst üste 32 kez 639,22 TL bilgim dışında para çekilmiştir. Toplam da 20.455,04 TL kartımdan para çekildi. Müşteri hizmetlerini aradım, bana bu işlemler için herhangi bir şifre gelmedi. Bilgim olmadan para çekilebilmiş, güvenlik sıfır. Kredi kartımı hemen iptal ettik. Harcama itirazıma ait süreç başlatıldı Akbank tarafından. Acilen sonuçlanmasını ve bilgim dahilinde gerçekleşmeyen bu tutarın kredi kartıma acilen geri aktarılmasını talep ediyorum.

15 Mart 2024 17:56

29 Şubat 2024 17:41

Duygu
Duygu

Sultan Hanım merhaba, Benim de Garanti BBVA para kartımdan (kartım yurt dışına ve şifresiz işlemlere kapalı olmasına rağmen) 9 kere Oculus Dijital firmasından toplam 4617 TL'lik işlem yapıldı. Hem e-posta üzerinden hem de şubeye giderek kart işlem itirazında bulunmama rağmen 145 gündür dönüş alamadım. Siz itiraz dışında herhangi bir aksiyon aldınız mı?

Hüsnü sonuçtan memnun

Hüsnü
29 Ocak 2024 15:07
"Teşekkür"
oculus-garanti-bankasi-sifre-onayi-olmadan-bu-islemi-nasil-gerceklestiriyor-1.docx
Gözde sonucu yetersiz buldu

Gözde
06 Şubat 2024 16:27
Sertan sonuçtan hiç memnun değil

Sertan
16 Ocak 2024 17:47