Boran sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2024 20:48
Boran'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederiz”

Ürünü firmanın internet sitesinden gördüm ve sipariş için alacağım ürünü seçtim. Ürünü siteden erkek boxer olarak aradım ve çıkan listede 75 lira olduğunu gördüm. Ürünü sipariş verirken 81 lira olduğunu ve sepette de 81 lira olarak hesaplandığını gördüm. Yapılan bu yanlışlığın firma tarafından düzeltilmesini ve bilinçli bir kusur var ise de sorumluların uyarılmasını firmadan talep ediyorum. Tarafınıza durumu saygı ile arz ederim.

20 Şubat 2024 10:39 (Şikayetten 13 saat sonra)
20 Şubat 2024 12:49

Madem fiyatınız "s" beden içindir o zaman 75.00 liralık fiyat sadece "s" beden içindir diye açıklama yazabilirsiniz. Yaptığınız açıklama daha da yanıltıcı değil mi sizce de? Bir ürünün fiyatı neyse o yazılmalıdır ya da bedenlerde fiyat farkı uygulanır diyebilmelisiniz. Bilgileriniz net ve şeffaf olmalıdır. Bu firmanın bu şekilde satış politikasının olması benim tarafımdan hayal kırıklığıdır. Saygılarımla,

20 Şubat 2024 13:42

Değerli Müşterimiz; Geri dönüşleriniz gelişmemiz açısından büyük rol oynamaktadır. Talebiniz doğrultusunda web sitemizde açıklayıcı bir bilgi bulunması için yetkili birimle iletişime geçilmiştir. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

20 Şubat 2024 13:44

Teşekkür ederiz

14 Temmuz 2025 10:50
yanlis-urun-ve-cozum-sunmayan-musteri-hizmetleriyle-yasadigim-hayal-kirikligi-2.jpg
Deniz sonuçtan memnun

18 Ocak 2025 00:42

04 Kasım 2025 15:56
Boxer Lastiklerinde Tekrarlayan Üretim Hatası Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2025 16:33

22 Aralık 2024 22:30